Masterchef 5: έτσι έκανε τη ρελάνς το Star και κράτησε με νέα συμβόλαια τους τρεις κριτές! Η μυστική συζήτηση Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλου

7 Ιουνίου 2021 08:00

Masterchef 5: έτσι έκανε τη ρελάνς το Star και κράτησε με νέα συμβόλαια τους τρεις κριτές! Η μυστική συζήτηση Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλου

Ήξεραν ότι είχαν απέναντί τους ένα δύσκολο αντίπαλο. Όμως κι εκείνοι από την πλευρά τους είχαν τα δικά τους ατού. Και όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή τα έριξαν στο τραπέζι, κρατώντας τελικά την ίδια συνταγή επιτυχίας στο Masterchef.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί είχαν θορυβηθεί από την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις κριτές του Masterchef. Οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος έχουν δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα και η αποχώρησή τους θα ήταν μεγάλο πλήγμα.

Το Star, όμως, είχε την απάντησή του. Πρόσφερε καλύτερους οικονομικούς όρους και στους τρεις, την ώρα που τα συμβόλαιά τους έπαψαν να είναι ανά σεζόν. Και στους τρεις προτάθηκαν διετή και τελικά η λύση βρέθηκε στο 2+1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις κριτές προτού απαντήσουν θετικά στο Star και υπογράψουν τις νέες συνεργασίες τους τα είπαν μεταξύ τους. Όπως σας αποκάλυψε το iciao, δεν υπήρχε ποτέ κανένας καυγάς στα παρασκήνια ανάμεσά τους, Και αφού έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα, αποφάσισαν από κοινούν να συνεχίσουν στο πρότζεκτ που τους έκανε διάσημους.

Έτσι είπαν «ναι» στο Star και πλέον ετοιμάζονται αρχικά για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης που θα μεταδοθεί ζωντανά. Το κανάλι ετοιμάζεται και για το τρέιλερ της επόμενης σεζόν. Στο οποίο φυσικά θα είναι και η τριάδα της επιτυχίας. Κάτι που ήταν και ο αρχικός στόχος του Star.