Αυτή είναι η διπλή πρόταση του Mega στη Μαρία Μπεκατώρου! Πώς κέρδισε την παρουσιάστρια, που φεύγει από τον ΑΝΤ1 έπειτα από 8 χρόνια

7 Ιουνίου 2021 09:20

Αυτή είναι η διπλή πρόταση του Mega στη Μαρία Μπεκατώρου! Πώς κέρδισε την παρουσιάστρια, που φεύγει από τον ΑΝΤ1 έπειτα από 8 χρόνια

Η Μαρία Μπεκατώρου ετοιμάζει βαλίτσες. Έπειτα από 8 χρόνια κοινής πορείας με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώνει τη συνεργασία της και… σαλπάρει για Συγγρού.

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί τη Μαρία Μπεκατώρου το Mega, αφού υπάρχει οριστική συμφωνία. Και ουσιαστικά απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για να επικυρωθεί το deal.

Ο ANT1, αρχικά είχε προτείνει στην Μπεκατώρου να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι μαγειρικής, Game of Chefs. Mετά της πρότεινε θέση στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Όμως, οι συζητήσεις δεν οδήγησαν πουθενά. Κι εκεί μπήκε σφήνα το Μega, το οποίο της πρότεινε δύο νέα πρότζεκτ.

Η Μαρία Μπεκατώρου θα παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι The Chase. Αλλά και μία ακόμη βραδινή εκπομπή, η οποία θα βασίζεται, επίσης, σε ξένο φορμάτ.

Η πρόταση του Μεγάλου Καναλιού άρεσε περισσότερο στην παρουσιάστρια. Και όπως διαρρέεται οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Έτσι, ύστερα από 8 χρόνια συνεργασίας με τον ANT1, η παρουσιάστρια αποφασίζει να αλλάξει κατεύθυνση. Αναζητώντας κάτι φρέσκο που θα αποτελεί πρόκληση για εκείνη.