Άγριες Μέλισσες – Κωνσταντίνος Αρνόκουρος: «Μπορεί να παραμείνει ο Ιγνατιάδης και να τον παντρέψουμε κιόλας»

7 Ιουνίου 2021 14:45

Άγριες Μέλισσες - Κωνσταντίνος Αρνόκουρος: «Μπορεί να παραμείνει ο Ιγνατιάδης και να τον παντρέψουμε κιόλας»

Ο Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, μιλά για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην επόμενη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. Επίσης μιλά για την συμμετοχή του στην ταινία Ευτυχία, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του για το θέατρο.

Άγριες Μέλισσες – Κωνσταντίνος Αρνόκουρος: «Μπορεί να παραμείνει ο Ιγνατιάδης και να τον παντρέψουμε κιόλας».

Θα είστε την επόμενη σεζόν στο καστ;

«Δεν έχω συζητήσει ακόμη αλλά θα ήταν ωραία προ­οπτική να παραμείνει ο Ιγνατιάδης και γιατί όχι να τον παντρέψουμε κιόλας (γελάει)».

Η αλήθεια είναι ότι το σενάριο έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

«Μπήκα για 10 επεισόδια και έμεινα σε 25. Ανοίγουν δρόμοι για τους ήρωες καθώς τίποτα δεν είναι προκα­θορισμένο. Νομίζω ότι ο Ιγνατιάδης πήρε από τους σε­ναριογράφους αυτή την παράταση γιατί φάνηκε ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορούσε να λειτουργήσει ως μεσάζοντας στις διάφορες καταστάσεις και να σβήνει τις φωτιές. Είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και η φωνή της λογικής που παίρνει λίγο από την έκρηξη. Έτσι τον είχα μεταφράσει εξαρχής αλλά δεν είναι εύκολο να επικρατήσει πόντο ο νους και η γνώση. Αν έχει κάτι η σειρά που είναι εντυπωσιακό είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως οι χαρακτήρες έχουν βάθος και ό,τι κι αν κάνουν, σε έναν μεγάλο βαθμό είναι δικαιολογημένοι».

Παρακολουθούσατε την σειρά εξαρχής;

«Ναι, κι έλεγα τι ωραία που θα ήταν… Ξαφνικά έπεσε ένα τηλεφώνημα από τη Μιράντα Ρωσταντή και να ‘μαι. Φαίνεται ότι σκέφτηκα δυνατό. Η συνεργασία είναι ακό­μη καλύτερη απ’ ό,τι την είχα φανταστεί γιατί υπάρχει δόσιμο και όταν τη ζεις από κοντά, βιώνεις την αγάπη της δημιουργίας σε μια σειρά εποχής».

Και είχατε και μια ακόμη ωραία εμπειρία στην κινη­ματογραφική «Ευτυχία» που ήταν επίσης εποχής.

«Ήταν μια υπέροχη στιγμή. Η “Ευτυχία” πρέπει να είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια και ως παραγωγή αλλά και εισπρακτικά. Άξιζε να βγει στο πανί η ιστορία αυτής τη$ δυναμικής γυναί­κας. Και στις “Άγριες μέλισσες” έχουμε πολύ δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες και αυτό είναι σχεδόν κανόνας και όχι εξαίρεση».

Υπάρχουν σχέδια για το θέατρο;

«Παρά το γεγονός ότι το θέατρο διανύει μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, ήμουν πολύ τυχερός γιατί παρουσιάσαμε στο Εθνικό με live streaming την παρά­σταση “Η κυρία του Μαξίμ” του Ζορζ Φεντό σε σκηνο­θεσία Θωμά Μοσχόπουλου, την οποία προλάβαμε να παίξουμε μπροστά σε κοινό για 10 παραστάσεις πριν την καραντίνα, και τους “Ελεύθερους πολιορκημένους” του Διονυσίου Σολωμού σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου. Τώρα είμαι σε συστήσεις και εύχομαι να ευοδώσουν». Είπε στο TV24.