Το Πεφταστέρι: αυτή είναι η νέα σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά

7 Ιουνίου 2021 18:15

Το Πεφταστέρι: «Είναι κάτι ολότελα καινούριο που θέλαμε να κάνουμε με την Άννα, γιατί μας αρέσει να συστήνουμε στον κόσμο νέα πράγματα και πρόσωπα. Μαζί με καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς μου, λοιπόν, θα υπάρχουν και πολλά νέα παιδιά». Είπε ο Χάρης Ρώμας.

Το Πεφταστέρι: αυτή είναι η νέα σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά

Πρόκειται για μια σειρά εποχής, που θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 60 και θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Ιανουάριο του 2022 στο Mega.

Από τους ηθοποιούς που έχει ήδη συνεργαστεί μόνο δύο θα είναι στη νέα του σειρά.

«Η Τζόυς Ευείδη θα είναι και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης. Η Ευτυχία Φαναριώτη στο βασικό καστ δε θα είναι, στην πορεία δεν ξέρω τι θα προκύψει. Θα γίνουν και ακροάσεις για νέα παιδιά γιατί πάντα μου αρέσει να βγαίνουν δίπλα μου νέα παιδιά. Δε θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τους πολύ πετυχημένους και πολύ ταλαντούχους, ούτε καν την ανιψιά μου γιατί δε θέλω να φαίνεται ότι το κορίτσι αυτό με το τόσο ταλέντο έχει βύσμα…» Είχε δηλώσει στο Open.

Η σχέση με τον ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 θα είναι πάντα το τηλεοπτικό μου σπίτι, ακριβώς γιατί εκεί έχω κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου, σίριαλ που προβάλλονται πολύ συχνά σε επανάληψη και σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Με αυτή την έννοια, είμαι και θα είμαι πάντα στον ΑΝΤ1.

Από εκεί και πέρα, ως επαγγελματίες, η Άννα Χατζησοφιά κι εγώ πάντα συζητούσαμε και με άλλους σταθμούς, αλλά πάντα με τον ΑΝΤ1 τα βρίσκαμε τελικά. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι η αλλαγή θα γίνει και αυτή η ανανέωση τελικά μας κάνει πολύ χαρούμενους. Προσωπικά μου αρέσει η ιδέα ότι θα βρεθούμε σε ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον. Αισθάνομαι ότι θα είναι αναζωογονητικό».

«Δεν τους είπα ποτέ στον ΑΝΤ1 ότι δεν θέλω να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Τους είπα, όμως, ότι το καινούριο σίριαλ που θα κάνουμε με την Άννα Χατζησοφιά είναι μια σειρά εποχής. Αυτό σημαίνει ότι στοιχίζει πολύ. Από τις συζητήσεις που κάναμε με τον ΑΝΤ1 κατάλαβα ότι δεν έψαχνε ένα ακριβό σίριαλ τη δεδομένη στιγμή και ενδεχομένως θα έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον μία σεζόν και ίσως και παραπάνω. Οπότε, αφού είχα προτάσεις από άλλα κανάλια, στράφηκα αλλού». Είχε πει ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του.