Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: διακοπές (για ερωτευμένους) στη Σκόπελο! Μαζί στις Άγριες μέλισσες, μαζί παντού

8 Ιουνίου 2021 08:00

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: μετά τη Σκόπελο, χωριστές διακοπές για το ζευγάρι των Άγριων μελισσών! Εκείνη στην Αθήνα, εκείνος στην… Ισπανία – Τι συμβαίνει;

Οι δύο τους κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά οι φήμες ότι είναι ζευγάρι δίνουν και παίρνουν. Έρωτας στις Άγριες μέλισσες, έρωτας και στην πραγματικότητα για Μαρία Κίτσου και Δημήτρη Γκοτσόπουλο;

Οι αναφορές ότι ανάμεσα σε Μαρία Κίτσου και Δημήτρη Γκοτσόπουλο υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλία ή συνεργασία ξεκίνησαν λίγο πριν από το περσινό Πάσχα. Και ουσιαστικά δεν διαψεύστηκαν από κανέναν.

Μάλιστα απόλαυσαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους πέρυσι στη Μύκονο. Ενώ και στις συνεντεύξεις τους έδειξαν πόσο έχουν «δέσει» μεταξύ τους, ενισχύοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχουμε ένα καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε Λενιώ και Λάμπρο και στην προσωπική ζωή τους. Το οποίο μάλιστα δεν θα αργήσει να τους ανεβάσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Κίτσου και Γκοτσόπουλος συνέχισαν την… παράδοση και φέτος κάνουν πάλι μαζί διακοπές. Γεγονός που κάνει τις φήμες όχι μόνο να φουντώνουν αλλά και να… τρελαίνονται.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ήρεμες στιγμές στη Σκόπελο, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και των γυρισμάτων. Βρίσκονται ήδη τρεις ημέρες στο νησί και όσοι τους βλέπουν έχουν να λένε για το πόσο φιλικοί είναι με τον κόσμο. Αλλά και πόσο ερωτευμένοι, αφού δεν μπορούν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Μάλιστα η Μαρία Κίτσου έχει ενθουσιαστεί με την κουζίνα του νησιού, ενώ απολαμβάνουν τα μπάνια τους στα καταγάλανα νερά της Σκοπέλου.