Νίνο: Κόντρα με γνωστούς τραγουδιστές και το σχόλιο στο Instagram που τον έβγαλε από τα ρούχα του

15 Αυγούστου 2019 11:10

Νίνο

Πολύ ενεργός είναι στο Instagram ο Νίνο, κάποια σχόλια όμως δεν είναι και τόσο ευχάριστα, εκνευρίζοντας το γνωστό τραγουδιστή…
Επίθεση λοιπόν δέχθηκε από ακόλουθό του στον προσωπικό του…
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο ακόλουθος:
«Ρε Νίνο ξέρεις περίπου στα πόσα τζι (γραμμάρια) ξυπνάει η εσωτερική ανάγκη να μας πεις τις μ@λ@κίες σου;».
Ο τραγουδιστής όμως δεν άφησε ασχολίαστο το θέμα και απάντησε άμεσα…

Νίνο

Κόντρα και με γνωστό τραγουδιστή…

Ο Νίνο δημοσίευσε μία φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας έγραψε το εξής: «Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα «κατουράω αυτή τη στιγμή» πρέπει να το συνοδεύσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν.»
Ο Γιάννης Βαρδής και καλός φίλος του τραγουδιστή έσπευσε να σχολιάσει: «Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour? Γράψε καμία φιλοσοφία του κ@λου τύπου παιδιά μια είναι η ζωή να την ζείτε κάθε λεπτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις και πρέπει να εκτιμάς τον αέρα που ρουφάς κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ο συνδυασμός του καλοκαιριού. Φάτσα καλλιτέχνη και από κάτω μπαρούφα φιλοσοφίας. Λες και αυτά πάνε μαζί».
Αυτό το σχόλιο φαίνεται πως ενόχλησε τον Νίνο και έδωσε την απάντησή του: «Γιαννάκη πού είστε ρε αντρούκλες? Αυτό είναι το μούντ του δικού μου καλοκαιριού. ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ 2019 Έχεις κάποιο πρόβλημα? Καταρχήν δεν ανακοίνωσα ότι δεν θα ξανατραγουδήσω. Πρώτον. Δεύτερον, ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου?».

Νίνο

 

Νίνο