Βάσω Γουλιελμάκη: ετοιμάζει… βαλίτσες για Μega στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

9 Ιουνίου 2021 18:15

Βάσω Γουλιελμάκη: ετοιμάζει… βαλίτσες για Μega στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Η Βάσω Γουλιελμάκη, που ετοιμάζει… βαλίτσες για Μega στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν για την σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Βάσω Γουλιελμάκη: ετοιμάζει… βαλίτσες για Μega στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ηθοποιός έπαιξε το παιχνίδι Συμπλήρωσε τη Φράση στο Πάμε Δανάη. Έτσι προέκυψαν αποκαλύψεις για τη νέα της συνεργασία στο Mega και για την αδυναμία της στο Survivor.

Συμπληρώνοντας τις φράσεις, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ένα αστείο συμβάν που της έχει συμβεί στη δουλειά ήταν με την Βίκυ Σταυροπούλου. Eνώ με την ίδια ήταν και η καλύτερη συνεργασία της!

«Αν δεν σηκωθώ νωρίς το πρωί νιώθω ότι χάνω τη μέρα μου, νιώθω χάλια», είπε η ίδια. Eνώ ανέφερε ότι παρακολουθεί το Survivor, και ο αγαπημένος της παίχτης ήταν ο James.

Μάλιστα, η Βάσω Γουλιελμάκη εκμυστηρεύτηκε ότι και η ίδια θα πήγαινε στο Survivor ως παίκτρια.

«Μια κακή συνήθειά μου είναι να σηκώνομαι και να τρώω φαγητό μετά τις 12 το βράδυ». Eίπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ σημείωσε ότι βαριέται πάρα πολύ το Instagram, και το θεωρεί χάσιμο χρόνου.

«Όταν χώρισα σκέφτηκα “τι κάνουμε τώρα” και είπα στον εαυτό μου “Βάσω είσαι για τα δύσκολα”», είπε ακόμα η Βάσω Γουλιελμάκη, ενώ σημείωσε ότι το χειμώνα θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»!