Survivor 4: αυτές είναι οι τελικές αποφάσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης

10 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: αυτές είναι οι τελικές αποφάσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης

Έτοιμος να πάρει τη μεγάλη απόφαση είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Οι συσκέψεις κορυφώνονται πλέον και όλοι περιμένουν με αγωνία το τελικό «οκ» για το Survivor.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, τις τελευταίες ημέρες παίζεται χοντρό παιχνίδι όσον αφορά το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης. Η απόφαση του Ατζούν να παρατείνει το φινάλε του Survivor 4 αποδεικνύεται λανθασμένη. Κάτι που φάνηκε άλλωστε τόσο από την πτώση της τηλεθέασης όσο και από τις ηχηρές αποχωρήσεις που υπήρξαν.

Από την άλλη ο κόσμος βλέπει το ριάλιτι επιβίωσης από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούλιο. Μήπως χρειάζεται μία… αποτοξίνωση από τον Άγιο Δομίνικο τη νέα σεζόν; H απόφαση που καλείται να πάρει ο Ιλιτζαλί είναι δύσκολη. Αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να μπει στον πάγο το Survivor την επόμενη χρονιά είναι σαφώς περισσότερες από το να γίνει κανονικά.

Επίσης, η λύση του All Star δεν δείχνει να προχωράει, αφού υπάρχουν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες. Οπότε όλα δείχνουν ότι την ερχόμενη σεζόν δεν θα πάρουμε άρωμα από τον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν αμέσως μετά το φινάλε του Survivor 4. Αν και ο Τούρκος παραγωγός δείχνει να έχει καταλήξει…