Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η πρόταση-έκπληξη στον Τριαντάφυλλο τη νέα σεζόν! Το Fame Story και ο Αλέξης Παππάς

10 Ιουνίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η πρόταση-έκπληξη στον Τριαντάφυλλο τη νέα σεζόν! Το Fame Story και ο Αλέξης Παππάς

Σας είπαμε ότι ο Τριαντάφυλλος τα σπάει με τον Ατζούν και πάει για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες. Η πρόταση είναι επίσημη και συγκεκριμένη. Για το Fame Story τον θέλουν και ο τραγουδιστής δεν είναι καθόλου αρνητικός. Μάλιστα, δεν μιλάμε για κριτική επιτροπή ή για παρουσίαση. Τον θέλουν για καθηγητή στην Ακαδημία, όπως ειπώθηκε και στο Πρωινό.

Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς δεν αποκλείεται να είναι μαζί στο Fame Story. Διαφορετικά θα αναζητηθεί ένα άλλο πρότζεκτ, για να αποτελέσουν ξανά δίδυμο. Ένα μουσικό ριάλιτι είναι ό,τι πρέπει και προς τα εκεί γίνονται οι συζητήσεις.

Στη λεωφόρο Συγγρού εθεάθη πριν από λίγες ημέρες η Ελεωνόρα Μελέτη. Λογικό, αφού πρέπει να τακτοποιηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες με το Mega. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Η μεταγραφή είναι τελειωμένη και δεν χαλάει με τίποτα. Ήδη έχει ξεκινήσει και την αναζήτηση των νέων συνεργατών της.

Στον ΣΚΑΪ έχουν στραβώσει με τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη. Αυτό είναι δεδομένο, αφού πάντα στα συμβόλαια υπάρχει και η ρήτρα εχεμύθειας. Οπότε μην εκπλαγείτε αν τελικά στραβώσει πολύ το θέμα. Δεν είναι εύκολο, αφού αρκετοί στο Φάληρο τον πάνε πολύ, αλλά δεν είναι και απίθανο.

Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα με το μέλλον της Δανάης Μπάρκα στο Mega. Όλα δείχνουν ότι θα πάει το Σαββατοκύριακο τη νέα σεζόν. Παρά τις αντίθετες απόψεις που υποστηρίζουν ότι οδεύουμε προς διαζύγιο, το Μεγάλο Κανάλι δείχνει να στηρίζει τη Δανάη. Τουλάχιστον προς το παρόν…

H Γιώτα Σπανού θα είναι η αντικαταστάτρια του Κόμπου στον ΣΚΑΪ. Φεύγει από τη Foss και μετακομίζει στο Φάληρο. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζει καλά την Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Οι σχέσεις τους είναι άριστες και θα τρέξουνν μαζί το πρόγραμμα του σταθμού.

Δεν είναι τελειωμένο του Γιακουμάτου ή του Γαλακτερού στο Love it. Για τον απλούστατο λόγο ότι η Ιωάννα Μαλέσκου ακόμη ψάχνεται για το πάνελ της νέας χρονιάς. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το λίφτινγκ θα είναι γενικό. Από τη σημερινή ομάδα, η μόνη σίγουρη είναι η… Μαλέσκου! Να δούνε βέβαια και ποιες επιθυμίες της παρουσιάστροας θα γίνουν αποδεκτές από το κανάλι.