Ευαγγελία Συριοπούλου: αυτός είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της πανέμορφης ηθοποιού (φωτογραφίες)

10 Ιουνίου 2021 09:20

Ευαγγελία Συριοπούλου: βουίζει η showbiz για εγκυμοσύνη της ηθοποιού! Τι απαντάει η Ρενάτα από το Έλα στη θέση μου

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Και σε ένταση και σε διάρκεια. Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι full in love και αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά. Ένας γοητευτικός οικονομολόγος που την κάνει να νιώθει την απόλυτη ευτυχία.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την πανέμορφη ηθοποιό με τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή σε βόλτα τους στην Αθήνα. Μαζί τους φυσικά ήταν και ο αγαπημένος σκύλος τους. Το ζευγάρι έπειτα από 11 χρόνια είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Στα άμεσα σχέδιά τους δεν υπάρχει ο γάμος, αφού ζουν σαν παντρεμένοι. Και το love story τους όσο πάει και φουντώνει.

“Δεν υπήρχαν ούτε εντάσεις ούτε κόντρες στη σχέση μας. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας και ποια τα θέλω του, θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον γι’ αυτά που έχει πετύχει και περνάμε πολύ καλά μαζί. Πορευόμαστε μαζί στη ζωή πολύ ωραία” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ευαγγελία Συριοπούλου.

“Με τον Στράτο γνωριστήκαμε όταν ακόμα ήμουν στη σχολή. Παρόλο που ο Στράτος δεν είναι του χώρου, καταλαβαίνει ποια είναι η δουλειά μου, είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Επειδή αγαπάει και παρακολουθεί πολύ θέατρο, θα ζητήσω την άποψή του και με βοηθάει να πάω παρακάτω”.