Άννα Πρέλεβιτς: «Είναι λαχείο να είσαι με το Χρήστο Φερεντίνο»

10 Ιουνίου 2021 16:45

Άννα Πρέλεβιτς: «Είναι λαχείο να είσαι με το Χρήστο Φερεντίνο»

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την πάντα εντυπωσιακή Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στην «Τέλεια Απόδραση» στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, αλλά και για τα σχέδιά της για το μέλλον!

Άννα Πρέλεβιτς: «Είναι λαχείο να είσαι με το Χρήστο Φερεντίνο».

«Περνάω πάρα πολύ ωραία στην “Τέλεια Απόδραση”. Δε θέλω να τελειώσουν τα γυρίσματα ποτέ!», είπε η όμορφη παρουσιάστρια, που τόνισε ότι είπε το «ναι» πριν καν ολοκληρωθεί η πρόταση!

Αναφερόμενη στις σκέψεις της για το μέλλον, το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας είπε ότι «μου αρέσει η ψυχαγωγία οπότε σίγουρα εκεί θα κινηθώ», ενώ μίλησε και για τη σειρά ρούχων που έχει ετοιμάσει.

Παράλληλα, απέφυγε να απαντήσει για τα προσωπικά της και για το πώς περνούν με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα, και αρκέστηκε στο να πει ότι «Είμαι πολύ καλά, ευχαριστούμε! Δε θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου».

Σχετικά με τα reality shows και τι παρακολουθεί στην τηλεόραση, η Άννα Πρέλεβιτς είπε ότι παρακολουθεί το Survivor. Και ότι θα ήθελε νικητή τον Ηλία, ενώ αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει σε reality στο παρελθόν.

«Είναι λαχείο να είσαι με το Χρήστο Φερεντίνο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, σημειώνω σε ένα σημειωματάριο τις συμβουλές που μου δίνει». Είπε σχετικά με το project στο οποίο βρίσκεται.