Σίσσυ Χρηστίδου: έτσι έκλεισε η μεταγραφή της στο Mega! Πότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και ποια εκπομπή παίρνει

11 Ιουνίου 2021 08:30

Σίσσυ Χρηστίδου: έτσι έκλεισε η μεταγραφή της στο Mega! Πότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και ποια εκπομπή παίρνει

Όλα δείχνουν ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Το Mega κάνει ακόμη ένα megaλο κόλπο και φέρνει στο κανάλι και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες όλα έδειχναν ότι η Σίσσυ Χρηστίδου βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ. Φαινόταν εδώ και καιρό ότι πολύ δύσκολα θα συνέχιζε στο Open.

Μάλιστα, μαζί με τον συνεργάτη της, κολλητό της και κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο γευμάτισε με κορυφαίο στέλεχος του καναλιού του Φαλήρου. Κι αυτό ήταν ένα σημάδι ότι ερχόταν η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Υπολόγιζαν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Και όπου ξενοδόχος το Mega. Το οποίο μπήκε σφήνα στις διαπραγματεύσεις και έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Η Σίσσυ έδωσε τα χέρια με το Μεγάλο Κανάλι (όπως και ο Σταματόπουλος) και περιμένουμε τις ανακοινώσεις.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές. Κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

H Σίσσυ Χρηστίδου αλλάζει κανάλι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει και… συνήθειες. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η παρουσιάστρια θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Όπως συνέβαινε δηλαδή και στο Open.

Όσο για τις ανακοινώσεις της μεγάλης μεταγραφής του Mega, αυτές αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα.