Σοφία Βόσσου: η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της! Ποια είναι η κατάστασή της;

11 Ιουνίου 2021 09:20

Σοφία Βόσσου: η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της! Ποια είναι η κατάστασή της;

Δείχνει ότι έχει ξεπεράσει την πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της. Και μάλιστα ετοιμάζεται για την πρώτη της συνέντευξη μετά τον Γολγοθά. Ο λόγος για τη Σοφία Βόσσου η οποία ποζάρει χαμογελαστή μπροστά στον φακό, δείχνοντας ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Την αποκάλυψη έκανε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο οποίος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας της Σοφίας Βόσσου. Και μάλιστα έβγαλε φωτογραφία μαζί με την αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Η αγαπημένη μας Σοφία είναι πολύ καλά! Τηλεοπτικά είναι μια μεγάλη αποκλειστικότητα να έχεις την πρώτη της συνέντευξη μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Στέκομαι όμως στο πιο προσωπικό επίπεδο, γιατί πέραν από «αποκλειστικότητες», το σημαντικότερο για μένα είναι η χαρά, η συγκίνηση και η επισφράγιση μιας 35χρονης φιλίας, το γεγονός ότι επέλεξε να μιλήσει σε μένα, μετά από αυτήν την συγκλονιστική στιγμή της ζωής της. Την ευχαριστώ από καρδιάς.

Η συνέντευξη μας με την Sofia Vossou, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Σου Κου Family στον ΣΚΑΪ ΤV», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.