Μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς

12 Ιουνίου 2021 07:45

Μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο εννοώντας σημαντικά τα ζώδια του νερού και της γης.

Μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς.

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς μας απασχολούν έντονα. Και δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να δώσουμε οριστικές λύσεις. Ο συναισθηματισμός είναι στο απόγειό του. Καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά σε πρόσωπα. Που είναι σημαντικά για εμάς εκφράζοντας τα συναισθήματα μας. Νιώθοντας την ζεστασιά και την τρυφερότητα του οικείου περιβάλλοντος αισθανόμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και για τις επιλογές που πρέπει να κάνουμε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να προκύψουν γιατί η κυκλοθυμία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένταση. Επαγγελματικά, είναι πιθανόν να επιλέξουμε την δημιουργία της δικής μας δουλειά σε ένα εργασιακό αντικείμενο που μας εκφράζει απόλυτα. Αισθηματικά μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για εμάς. Και τον σύντροφό μας και να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού μαζί του.

Το πρωί η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε οικονομικές, επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις.

Η κατανόηση και η καλή διάθεση κυριαρχούν. Και μπορεί να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε ζητήματα που μας απασχολούν ξεπερνώντας εμπόδια και προκαταλήψεις. Ο συναισθηματισμός στην καλύτερη μορφή θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τις ανάγκες των άλλων προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε παράλληλα τις δικές μας. Ικανοποιητικές θα είναι οι συμφωνίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να προκύψουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πριν το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρουμε ρίσκο για υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Στήριγμα θα βρούμε σε οικεία πρόσωπα που θα είναι δίπλα μας σε κάθε επιλογή δείχνοντάς μας απόλυτη εμπιστοσύνη. Πιθανές εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την προσωπική μας ζωή.