Mad Clip: «Έχω αντισώματα, πέρασα κορονοϊό, είμαι άτρωτος»

12 Ιουνίου 2021 19:15

Mad Clip: «Έχω αντισώματα, πέρασα κορονοϊό, είμαι άτρωτος»

Στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε ο Mad Clip, ο οποίος δεν συνηθίζει να πηγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Mad Clip: «Έχω αντισώματα, πέρασα κορονοϊό, είμαι άτρωτος»

«Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν. Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω στα Ελληνικά.

Είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό και αυτό δεν έγινε ποτέ. Μετά μου έδωσε εδώ ένας ράπερ να τα μεταφράσω στα ελληνικά αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα πραγματικά. Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο της ζωής που εκφράζεις μέσα από τα τραγούδια σου. Δεν είναι για όλους το ίδιο, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά και εγώ και ο κόσμος», δήλωσε αρχικά.

«Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο ζωής που εκφράζουν τα τραγούδια σου. Μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να διασκεδάζει και ο κόσμος, να δώσω ένα δικό μου vibe. Το όνειρο μου είναι να βρίσκομαι στη βιομηχανία της μουσικής».

«Μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να διασκεδάζει και ο κόσμος, να δώσω ένα δικό μου vibe. Το όνειρο μου είναι να βρίσκομαι στη βιομηχανία της μουσικής. Θέλω να χτίσω ένα γερό βιογραφικό, να βγάλω επιτυχίες και στο μέλλον να μανατζάρω άλλους καλλιτέχνες», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Mad Clip.

«Είμαι 34 χρονών αλλά έχω baby face». Είπε κάνοντας χιούμορ για την ηλικία του. Ενώ αποκάλυψε πως έχει νοσήσει από κορονοϊό. «Έχω αντισώματα, πέρασα κορονοϊό φίλε είμαι άτρωτος».