Bachelor βόμβα για τον Αλέξη Παππά! Η πρόταση του Alpha για τον περιζήτητο εργένη που δείχνει ότι η σχέση με την Αλέσια έλαβε τέλος!

12 Ιουνίου 2021 08:00

Bachelor βόμβα για τον Αλέξη Παππά! Η πρόταση του Alpha για τον περιζήτητο εργένη που δείχνει ότι η σχέση με την Αλέσια έλαβε τέλος!

Οι τελευταίες εξελίξεις στο The Bachelor 2 προκαλούν μεγάλη αναταραχή. Δεν είναι μόνο η αντικατάσταση του Χάρη Συντζάκη είναι και ο αντικαταστάτης του. Ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα είναι ο Αλέξης Παππάς.

Και δεν είναι τόσο ότι ο Συντζάκης δεν έπεισε, αλλά ο Αλέξης Παππάς είναι εργένης; Ιδού το ερώτημα. Τις τελευταίες ημέρες διαφημιζόταν ο έρωτάς του με την Αλέσια και πήγε για χάρη της στο Ντουμπάι. Μάλιστα, το μονόπετρο που φορούσε σε βίντεο που ανέβασε στο instagram φούντωσε τις φήμες ότι τα πράγματα σοβαρεύουν για τους δύο τους.

Και ξαφνικά ο Παππάς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Alpha προκειμένου να είναι εκείνο ο πιο περιζήτητος Έλληνας εργένης.

Για να δεχθεί να μιλάει με την παραγωγή ο ηθοποιός δείχνει ότι η σχέση του με την Αλέσια ανήκει στο παρελθόν.

Αν και δεν ανακοινώνεται τίποτα. Και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία ποια θα είναι η αντίδραση της Αλέσια.

Για την ιστορία να σας πούμε ότι τα γυρίσματα του ριάλιτι διακόπηκαν αφού ο Συντζάκης αποχώρησε. Οι πληροφορίες διίστανται. Από το περιβάλλον του ειπώθηκε ότι δεν τα βρήκε σε κάποιες λεπτομέρειες με την παραγωγή και αποφάσισε να φύγει. Από το κανάλι διαρρέεται ότι οι συντελεστές του ριάλιτι, δήλωσαν πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Έτσι, τα γυρίσματα σταμάτησαν και ο Συντζάκης αποχαιρέτησε τα κορίτσια που μόλις είχε γνωρίσει.

Αμέσως στο τραπέζι έπεσε ο Αλέξης Παππάς. Το όνομά του είχε συζητηθεί και πέρσι, για τη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου. Φέτος προτάθηκε ξανά, με τον ίδιο να πραγματοποιεί συναντήσεις με την παραγωγή του Αlpha. Μία από αυτές μάλιστα έγινε προχθές πριν από τη συζήτησή του με την Acun Medya, όπως σας αποκαλύψαμε.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και όλα δείχνουν ότι το «ναι» του ηθοποιού για τον ρόλο του εργένη είναι πολύ κοντά.