Έλενα Κρεμλίδου: «Τις αποχωρήσεις Τζέιμς και Νίκου δεν τις περίμενα – Περίμενα ότι θα μείνουν μέχρι τέλους»

14 Ιουνίου 2021 14:15

Έλενα Κρεμλίδου: «Τις αποχωρήσεις Τζέιμς και Νίκου δεν τις περίμενα - Περίμενα ότι θα μείνουν μέχρι τέλους»

Η Έλενα Κρεμλίδου σε μια αποκαλυπτική εμφάνιση στο Σου Κου Family μίλησε για την μιναδική εμπειρία που έζησε στο Survivor 4.

Έλενα Κρεμλίδου: «Τις αποχωρήσεις Τζέιμς και Νίκου δεν τις περίμενα – Περίμενα ότι θα μείνουν μέχρι τέλους».

«Έβλεπα κάμερα και πήγαινα σαν τον κάβουρα, κρυβόμουν», είπε στην Αντελίνα Βαρθακούρη όταν σχολίασε τα σωματικά της χαρίσματα.

«Αυτό που έγινε εκεί έπρεπε να το ζήσω, έγινε για κάποιον λόγο, πήρα τεράστια μαθήματα που είναι ζωής, θα τα κουβαλάω πάντα. Παρατήρησα μέσα στο παιχνίδι ότι παρεξηγούμαι πολύ πιο εύκολα, ότι λέω πράγματα ενώ πραγματικά έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου.

Όσον αφορά στον καβγά με τη Σοφία, επειδή για εμένα ήταν η πιο έντονη σκηνή, είχαμε και οι δύο δίκιο και οι δύο άδικο, ευτυχώς πλέον τα έχουμε λύσει εκτός του παιχνιδιού. Η Σοφία μου μίλησε, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μου μιλήσει. Εκείνο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι, σκεφτόμουν ότι θα παίξει και θα φανώ εγώ η τρελή, ζορίστηκα πάρα πολύ, ένιωθα πολύ χάλια»

«Τις αποχωρήσεις Τζέιμς και Νίκου δεν τις περίμενα. Περίμενα ότι θα μείνουν μέχρι τέλους. Ήμουν σίγουρη ότι ο Τριαντάφυλλος θα φτάσει μέχρι εδώ, αλλά έπρεπε κάποια στιγμή να αποχωρήσει. Ήταν άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά που ταλαιπωρούνται και πεινάνε κι εκείνος δεν έπαιζε».

Όσο αφορά το αν έγινε ή όχι σεξ ανάμεσα σε παίκτες είπε: «Δημόσια όχι, κατά τα άλλα δεν ξέρω. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Το δάσος ήταν όλο δικό μας, δεν θα έκανε σεξ κάποιος εκεί. Από ένα σημείο και μετά πεινούσαμε τόσο πολύ που δεν είχαμε δύναμη να πάμε να κατουρήσουμε». Για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας είπε: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι μαζί».