Η ένταση αυξάνεται καθοριστικά καθώς οδηγούμαστε σε σημαντικές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν στόχους και φιλοδοξίες

14 Ιουνίου 2021 07:45

Η ένταση αυξάνεται καθοριστικά καθώς οδηγούμαστε σε σημαντικές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν στόχους και φιλοδοξίες

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα. Και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Η ένταση αυξάνεται καθοριστικά καθώς οδηγούμαστε σε σημαντικές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά μας. Αυτό θα μας κοστίσει όμως παράλληλα θα μας ωθήσει να επαναπροσδιορίσουμε την ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

Σημαντικό είναι λοιπόν να μην σταθούμε εμπόδιο σε πιθανές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσουμε. Καθώς μακροπρόθεσμα αντιληφθούμε ότι προέκυψαν βοηθώντας την προσωπική μας εξέλιξη. Δεν αποκλείεται παράλληλα να απομακρυνθούμε από φιλικά πρόσωπα που μας δημιουργούν ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθηση. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε το περιθώριο παλιότερες συμπεριφορές που δεν μας ταιριάζουν.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν μας επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων. Βουλιάζουμε με ευκολία στην απογοήτευση και τις πληγές. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος αφού είμαστε ευκολόπιστοι και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες.

Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσουμε σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που δεν έχουν ξεκάθαρο πλάνο. Το πιθανότερο είναι αργότερα να ανακαλύψουμε λάθη και παραλείψεις που μπορεί να μας στοιχίσουν. Μετρό θα πρέπει να υπάρχει διασκέδαση και ειδικά στην κατανάλωση αλκοόλ γιατί αυτό θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε κόντρες και προβλήματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ενισχύοντας την διάθεση να ασχοληθούμε με ζητήματα της προσωπικής μας ζωής που μπορεί να μας απασχολούν έντονα.

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό, αυτό όμως θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με το ταίρι μας ή με πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή που θα την επηρεάσουν με καθοριστικό τρόπο. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες. Φροντίζοντας να προστατεύσουμε τη σχέση μας. Διαφορετικά, η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα ταλαιπωρήσουν την προσωπική μας ζωή. Και θα οδηγήσουν σε σημαντικές ανατροπές που θα μας στοιχίσουν.

πηγή: myastro