Χριστόφορος Παπακαλιάτης: αυτός είναι ο τίτλος της νέας του σειράς στο Mega

15 Ιουνίου 2021 15:15

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: αυτός είναι ο τίτλος της νέας του σειράς στο Mega

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega. Μετά από απουσία χρόνων από την τηλεοπτική μυθοπλασία, επιστρέφει με ένα δυναμικό κάστινγκ.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: αυτός είναι ο τίτλος της νέας του σειράς στο Mega

Πλήθος αγαπημένων πρωταγωνιστών και όχι μόνο έχουν ήδη δώσει τα χέρια και έχουν στην κατοχή τους το σενάριο για να προετοιμαστούν. Ανάμεσά τους η Μαρία Καβογιάννη, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Φάνης Μουρατίδης και η Κλέλια Ανδριωλάτου. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο τίτλος της νέας σειράς θα είναι «Ο Δάσκαλος». Και δεν είναι τυχαίος, καθώς έχει σχέση με όσα θα δούμε στην πλοκή του σεναρίου.

Τα γυρίσματα ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι και θα γίνουν στους Παξούς, αλλά και στην Κέρκυρα, αμέσως μόλις κανονιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο τίτλος της σειράς μας κάνει αμέσως την σύνδεση με κάποιους από τους χώρους όπου θα δούμε τα κεντρικά πλάνα. Πρόκειται δηλαδή να παρακολουθήσουμε σκηνές που θα εξελιχθούν σε σχολικό περιβάλλον.

Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2022 και θα είναι εβδομαδιαία, με συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Όπως κάθε παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έτσι και αυτή, θα έχει αρκετά υψηλό budget λόγω των κινηματογραφικών προδιαγραφών και των πολλών εξωτερικών γυρισμάτων.