Κέιτ Χάντσον: αγκαλιές, φιλιά και θαλάσσια σπορ της σταρ του Χόλιγουντ με τον αγαπημένο της στη Σκιάθο (φωτογραφίες)

16 Ιουνίου 2021 09:20

Η Ελλάδα είναι σταθερός προορισμός της το καλοκαίρι. Και τη Σκιάθο δεν την αλλάζει με τίποτα. Ο λόγος φυσικά για τη σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Χάντσον που και φέτος είναι στο νησί των Σποράδων.

Εκεί όπου έχουν σπίτι η μητέρα της Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ. Η Χάντσον βρέθηκε στο νησί με τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της MailOnline, η πρωταγωνίστρια το Σάββατο φιλιόταν με πάθος με τον Ντάνι Φουτζικάουα σε παραλία, η οποία ωστόσο δεν διευκρινίζεται ποια είναι.

Η ηθοποιός τα τελευταία δέκα χρόνια επιλέγει για τις διακοπές της το νησί των βόρειων Σποράδων. Και δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος από τον αγαπημένο της προορισμό!

Σύμφωνα με τη MailOnline, η 42χρονη ηθοποιός γιόρτασε με τον πρώην κιθαρίστα των Chief και συνιδρυτή της Lightwave Records τα 35α γενέθλιά του. Έχοντας μαζί τους φυσικά και τη δίχρονη κόρη τους, τη Ράνι! Και όλα αυτά πριν η Χάντσον πέσει με τα μούτρα στα γυρίσματα του σίκουελ του Netflix «Knives Out 2».

Μαζί με το ζευγάρι είναι και η μητέρα του Φουτζικάουα Μελίσα. Η οποία προσέχει την εγγονή της στην παραλία, όταν οι γονείς της επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ. Αλλά και τον μεγαλύτερο γιο της Χάντσον από τη σχέση της με τον τραγουδιστή των Muse Ματ Μπέλαμι, τον 9χρονο Μπίνχαμ.

Επίσης, στη Σκιάθο βρίσκονται και η Γκόλντι Χόουν μαζί με τον Κερτ Ράσελ. Έφτασαν λίγο νωρίτερα από τη 42χρονη και μένουν σε ξεχωριστή βίλα.