Ο μιντιάκιας: η ημερομηνία του μεγάλου τελικού του Survivor 4, o νέος έρωτας-φωτιά στις Άγριες μέλισσες και η έκπληξη με τη Γραμμέλη

16 Ιουνίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η ημερομηνία του μεγάλου τελικού του Survivor 4, o νέος έρωτας-φωτιά στις Άγριες μέλισσες και η έκπληξη με τη Γραμμέλη

Το Survivor 4 ετοιμάζεται να ολοκληρώσει για μία ακόμα φορά την παρουσία του μετά από μεγάλη παραμονή στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι ημερομηνίες για το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης κλείδωσαν. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου και την επομένη (5 Ιουλίου) θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Σίγουρα ο ημιτελικός και ο τελικός θα γίνουν live ώστε να ψηφίσουν οι τηλεθεατές. Σύμφωνα με άρθρο του τηλεοπτικού ρεπόρτερ, Γρηγόρη Μελά, επιθυμία του ΣΚΑΪ και της Acun Medya είναι να γίνπουν παρουσία κοινού. Όντως, αυτή είναι η επιθυμία ειδικά του καναλιού, αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά. Κι αυτό γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τους υγειονομικούς κανόνες.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος κλείνει για τον τρίτο κύκλο των Άγριων μελισσών. Ήδη μίλησε με τον Λευτέρη Χαρίτο και ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία σε όλα. Απομένουν μόνο οι υπογραφές για να τελειώσει το deal. Κάποιες φήμες λένε ότι ο ηθοποιός θα είναι ο άνδρας που θα ερωτευθεί η Δρόσω μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντή. Για να δούμε…

Το Pop Up μας αποχαιρετά στο τέλος της σεζόν. Πάντως εμείς του χρόνου θα συνεχίζουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση την Αφροδίτη Γραμμέλη. Η οποία δείχνει ότι θα κάνει την έκπληξη και θα παρουσιάζει εκείνη το Dot, παρά τα ονόματα που ακούστηκαν. Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και με τον ΣΚΑΪ βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του ever του Next Top Model ήταν η Αθηνά Μουρκούση. Η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε ξανά μανούλα. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Σκοτίδα. Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο Κατάρ, ενώ έχει αποκτήσει ακόμη ένα κοριτσάκι.

O κύβος ερρίφθη. Άναψε το πράσινο φως από πλευράς Open για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά «Η τελευταία ώρα». Η οποία στηρίζεται σε μια ιστορία που έχουν γράψει η Άννα Αδριανού και ο Γιάννης Μπότσης. Και θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κρίσιμο ραντεβού με το Mega αναμένεται να έχει η εντός των προσεχών ημερών η Δανάη Μπάρκα. Κι εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Πάντως, σύμφωνα με το nassosblog, το ενδεχόμενο διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών εξακολουθεί να είναι πολύ πιθανό.