Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι από τη γενιά των πατεράδων που προσπαθούμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο με τα παιδιά μας»

17 Ιουνίου 2021 22:15

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή Pop Up για τη ζωή του ως πατέρας αλλά και τη σχέση με τα παιδιά του.

Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι από τη γενιά των πατεράδων που προσπαθούμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο με τα παιδιά μας».

«Είμαι από τη γενιά των πατεράδων που προσπαθούμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο με τα παιδιά μας. Έχουν αλλάξει οι γενιές. Τα βλέπεις και με τη συνεπιμέλεια και με αυτά έχουν αλλάξει οι γενιές και πια έχει γίνει επιτακτικό, είναι και πιο δύσκολες οι εποχές και χρειάζονται τον πατέρα τους τα παιδιά.»

«Κοίταξε μαζί με τις ευκολίες του και με τις δυσκολίες του… Οι ευκολίες είναι ότι εντάξει, ήμουν σθεναρός όταν έκανα παιδιά. Είχα τη δύναμη να ασχοληθώ, είχα ήδη ξεκινήσει έμπαινα σε μια δουλειά δυναμικά και μπόρεσα να φέρω κάποια χρήματα στην οικογένεια. Η δυσκολία είναι ότι εντάξει μπορεί στην ηλικία των 30 να μην έχεις ολοκληρωθεί ακόμα μέσα σου. Οι άντρες θεωρώ ότι μετά τα 35 λίγο ολοκληρωνόμαστε, βρίσκουμε τους εαυτούς μας πραγματικά.»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στην ανάγκη σύνδεσης των παιδιών με τον πατέρα τους.

Aλλά και την ιδιαίτερη σχέση του με τη γυναίκα του, Τατιάνα Καλαντζή. Mε την οποία «υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον».

«Είμαστε αγαπημένοι με τη γυναίκα μου. Ο ένας υποστηρίζει τον άλλον πραγματικά και από τις δυσκολίες θεωρώ πως η σχέση έγινε καλύτερη. Εγώ ήμουν λίγο να καλύψω τα κενά, να καλύψω τις τρύπες. Ενώ πρέπει να τις αφήνεις να είναι διάφανες οι δυσκολίες και να τις δουλεύεις με τον άλλον πρέπει να γίνονται πράγματα από κοινού. Είχα να δουλέψω και πράγματα με τον εαυτό μου.»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου επίσης αποκάλυψε ότι είναι από τους μπαμπάδες και συζύγους εκείνους που βοηθούν σε όλες τις δουλειές για την ομαλή καθημερινότητα της οικογένειας.