Η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί ξαναπαντρεύεται: Ρομαντική πρόταση γάμου από Αιγύπτιο κροίσο

18 Ιουνίου 2021 13:50

Η Σεϊμά Σουμπασί, η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί, ετοιμάζεται να ντυθεί και πάλι νύφη. Ο Αιγύπτιος κροίσος αγαπημένος της, της έκανε πρόσφατα πρόταση γάμου, στήνοντας για χάρη της ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στην άκρη ενός βράχου με θέα την θάλασσα, στην Ίμπιζα.

Ο Αιγύπτιος κροίσος, Μοχάμεντ Αλσαλουσσί, γονατίζει μπροστά στην Σεϊμά Σουμπασί, και εκφράζοντας την αγάπη του με λόγια, της προσέφερε δαχτυλίδι, προκειμένου να ενώσουν τις ζωές τους. Η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί, λέει το πολυπόθητο «ναι» και πέφτει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Η Σεϊμά Σουμπασί, που το ελληνικό κοινό την είχε γνωρίσει καθώς βρισκόταν στο πλευρό του Ατζούν Ιλιτζαλί σε διάφορες στιγμές, όπως τον τελικό του Survivor, χώρισε από τον Τούρκο παραγωγό το 2018.

Θα χάσει τη διατροφή

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σεϊμά Σουμπασί, ένα χρόνο μετά το γάμο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς

δρόμους στη ζωή τους.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για τις αιτίες του χωρισμού με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ότι η Σεϊμά είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία αντελήφθη ο Ιλιτζαλί.

Πάντως, δημοσίευμα αναφέρεται στους όρους του διαζυγίου. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα το ζευγάρι

έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα καταβάλλει

μηνιαίως

το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή 21.000 ευρώ, στην Σεϊμά. Τα χρήματα αυτά θα τα δίνει ο Τούρκος παραγωγός με έναν όρο, ότι η Σεϊμά δεν θα προχωρήσει σε δεύτερο γάμο. Σε περίπτωση που παντρευτεί ξανά, απλά ο Ιλιτζαλί θα σταματήσει να της δίνει τη μεγάλη αυτή διατροφή. Η Σεϊμά μετακόμισε σε νέο σπίτι μαζί με την κόρη της, καρπό του ερωτά της με τον Τούρκο παραγωγό. Ο Ιλιτζαλί ανέλαβε όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ το ζευγάρι θα συνεχίζει να συνεργάζεται αφού ο Τούρκος παραγωγός είναι συνέταιρος στο καφέ της Σεϊμά.

Τέλος, συμφώνησαν ότι πέρα από αυτά που ορίζονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό, κανείς τους δεν ζήτησε υλική ή ηθική αποζημίωση.

Μόλις η Σεϊμά παντρευτεί, θα χάσει τη διατροφή…

Πηγή: περιοδικό Ciao