Κίτσου – Γκοτσόπουλος: μπάνια και μονόπετρο στη Σκόπελο! Σούπερ αποκάλυψη από το Ciao

19 Ιουνίου 2021 09:00

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: μετά τη Σκόπελο, χωριστές διακοπές για το ζευγάρι των Άγριων μελισσών! Εκείνη στην Αθήνα, εκείνος στην… Ισπανία – Τι συμβαίνει;

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έριξαν αυλαία για φέτος, όμως, οι δυο πρωταγωνιστές Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος συνεχίζουν να ζουν τον έρωτα τους.

Παρά το γεγονός, ότι προσπαθούν να το κρύψουν, οι δυο τους βρίσκονται μαζί στην Σκόπελο. Και απολαμβάνουν τις πρώτες τους διακοπές για φέτος το καλοκαίρι.

Μόνο που αυτές οι διακοπές είναι ξεχωριστές από τις άλλες. Καθώς το ζευγάρι φαίνεται ότι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του με αφορμή αυτές τις διακοπές.

Οι αναφορές ότι ανάμεσα στη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλία ή συνεργασία ξεκίνησαν λίγο πριν από το περσινό Πάσχα. Και ουσιαστικά δεν διαψεύστηκαν από κανέναν.

Μάλιστα απόλαυσαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους πέρυσι στη Μύκονο. Ενώ και στις συνεντεύξεις τους έδειξαν πόσο έχουν «δέσει» μεταξύ τους, ενισχύοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχουμε ένα καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε Λενιώ και Λάμπρο. Το οποίο μάλιστα δεν θα αργήσει να τους ανεβάσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Κίτσου και Γκοτσόπουλος συνέχισαν την παράδοση και φέτος κάνουν πάλι μαζί διακοπές. Γεγονός που κάνει τις φήμες όχι μόνο να φουντώνουν αλλά και να τρελαίνονται.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ήρεμες στιγμές στη Σκόπελο, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και των γυρισμάτων. Βρίσκονται ήδη τρεις ημέρες στο νησί και όσοι τους βλέπουν έχουν να λένε για το πόσο φιλικοί είναι με τον κόσμο. Αλλά και πόσο ερωτευμένοι, αφού δεν μπορούν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Μάλιστα η Μαρία Κίτσου έχει ενθουσιαστεί με την κουζίνα του νησιού, ενώ απολαμβάνουν τα μπάνια τους στα καταγάλανα νερά της Σκοπέλου.

Άλλαξαν βέρες

Οι ίδιες πηγές λένε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε ευκαιρία στο νησί, μακριά από όλους και όλα να επισημοποιήσει τη σχέση του και να αλλάξει βέρες. Πρόκειται για έναν συμβολικό αρραβώνα, μια κίνηση που σίγουρα θα επαναληφθεί και στην Αθήνα, μπροστά στους πολλούς φίλους και συγγενείς τους, αλλά προς το παρόν θέλησαν να την κάνουν μόνο για τους δύο τους…