Baristi Speciality Coffee

18 Ιουνίου 2021 14:16

Τα Baristi Speciality Coffee με σύγχρονο και υψηλής αισθητικής design καταστημάτων, μοναδικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και προσεγμένο τρόπο σερβιρίσματος, αλλάζουν τα δεδομένα στο franchise των street coffee shops.

Η Baristi Speciality Coffee, ξεκίνησε από τον κ. Παναγιώτη Ανδρεσάκη διαθέτοντας ήδη πολυετή εμπειρία στον χώρο του καφέ, με ένα κατάστημα στην Αμφιάλη. Το 2015 δημιουργήθηκε το πρώτο franchise κατάστημα της στον Πειραιά, με το δίκτυό της να μεγαλώνει συνεχώς και μέχρι σήμερα να αριθμεί σε 14 καταστήματα.

Όλα τα Baristi Speciality Coffee είναι υψηλής αισθητικής και παρέχουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών, γλυκών και αλμυρών σνακς (από μπάρες δημητριακών μέχρι club – sandwich και burgers), άριστης ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών. Όλα τα προϊόντα προσφέρονται για κατανάλωση εντός καταστήματος, για take away ή για delivery στον χώρο του πελάτη.

Σύμμαχος της αλυσίδας στο κομμάτι του καφέ είναι ότι παρέχουμε 100% Arabica από μια από τις μεγαλύτερες φάρμες της Βραζιλίας, στα μομοποικιλιάκα σπυριά GUATEMALA, EL SALVADOR, COSTA RICA έχουμε εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα και επάρκεια για όλο το χρόνο.

Franchise

Η εταιρεία Baristi Speciality Coffee αναζητά συνεργάτες με όραμα, οι οποίοι συμφωνούν με τη στρατηγική επιλογή της Baristi Speciality Coffee για κορυφαία εξυπηρέτηση των καταναλωτών και επιθυμούν μια επένδυση που θα τους προσφέρει σημαντικά οφέλη.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ BARISTI SPECIALITY COFFEE

Κερατσίνι, Γρηγορίου Λαμπράκη 504 (εταιρικό)

Κερατσίνι, Ελευθερίου Βενιζέλου 175

Νίκαια, 28 Οκτωβρίου 78 (εταιρικό)

Νίκαια, πλατεία Δαβάκη 5

Πειραιάς, Ηρώων Πολυτεχνείου 33

Πειραιάς, Ακτή Θεμιστοκλέους 14-16

Αιγάλεω, Νικολάου πλαστήρα 5

Χαϊδάρι, Καραϊσκάκη 58

Νέος Κόσμος, Κασομούλη 95

Παγκράτι, Ευτυχίδου 27

Ζωγράφου, Δημοκρατίας 7

Νέα Ιωνία, Μ. Ασίας 5

Σαλαμίνα, Λεωφόρος Σαλαμίνος 308 N.1

Σαλαμίνα, Λεωφόρος Σαλαμίνος 198 N.2