Συνέντευξη Δήμητρας Τσατσαμπά

18 Ιουνίου 2021 12:55

Η ιδιοκτήτρια του κέντρου διά βίου μάθησης «Mika’s Academy», Master Nail Instructor κυρία Δήμητρα Τσατσαμπά, μας μιλά για τη σχολή και τα νέα προγράμματα σπουδών που θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο.

– Γιατί κάποιος να επιλέξει τη σχολή Mika’s Academy για τις σπουδές του;  

Η σχολή μας είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 , που σημαίνει ότι οι βεβαίωση σπουδών που παρέχουμε στους μαθητές μας, μετά το πέρας των μαθημάτων είναι κρατικά αναγνωρισμένη και μάλιστα αναγνωρίζεται πανευρωπαϊκά, επίσης ως σχολή. Έχουμε βραβευτεί επανειλημμένα από τους Αετούς της Ομορφιάς, τους Αετούς της Εκπαίδευσης και Education Awards Greece ως η καλύτερη σχολή πανελλαδικά και ως η καλύτερη ομάδα εκπαιδευτών.

– Ποια είναι τα τμήματα σπουδών; Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ειδικότητες στην Ακαδημία μας, σε όλους τους τομείς της ομορφιάς;

Μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά, κομμωτική, επαγγελματικό μακιγιάζ, μόνιμο μακιγιάζ, eyelashes extension κ.ά.

– Έχετε δημιουργήσει και νέα που θα λειτουργήσουν από Σεπτέμβριο; Ποια είναι αυτά; 

Σε όλες οι ειδικότητες θα ξεκινήσουν νέα τμήματα τον Σεπτέμβριο και μάλιστα οι εγγραφές έχουν αρχίσει, με δώρο τον επαγγελματικό εξοπλισμό τον μαθητών μας σε πολλές ειδικότητες για εγγραφές ως τέλος Ιουλίου. Το ευχάριστο νέο είναι ότι πλέον ως Master educator της εταιρείας Intrigo Italia από τον Σεπτέμβριο εξηγούν τα νέα μου τμήματα PMU PERMANENT MAKEUP TATTOO & EYELASHES EXTENSION SEMINAR.

– Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρετε στους σπουδαστές σας, όσον αφορά τις σπουδές τους;

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και η συνεχής εκπαίδευση των εκπαιδευτικών μας είναι το δυνατό μας σημείο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στόχος μας είναι η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των μαθητών μας. Δεν είναι τυχαίο ότι το 99% των αποφοίτων της Σχολής μας έχει απορριφθεί από την αγορά εργασίας άμεσα, μετά την αποφοίτησή τους.

– Ποια είναι εξειδίκευσή σας και η εμπειρία σας και πόσο ρόλο παίζει στην διδασκαλία; 

Είναι άμεσα συνδεδεμένες με την διδασκαλία, έχοντας συνολικά 29 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς και της Εκπαίδευσης , 10 χρυσά κύπελλα σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, 11 διακρίσεις ως εκπαιδεύτρια και ως σχολή, Master educator Nails – Master PMU & EYELASHES, έχω ήδη γράψει 2 βιβλία, ένα βασικής εκπαίδευσης μανικιούρ- πεντικιούρ- τεχνητά και ένα nail art book. Η εκπαίδευσή μου είναι συνεχής επάνω στις ειδικότητες που διδάσκω, Επίσης, έχω και το δικό μου brand name προϊόντων.

– Ποιες συμβουλές δίνετε στους νέους σπουδαστές σας; 

Να πιστεύουν στον εαυτό τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Συνέντευξη Δήμητρας Τσατσαμπά