Μαρία Λαζαρίδου: χαμός με την ωραία του Masterchef 5 και το προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών! Η αντίδρασή της και οι νομικές ενέργειες

20 Ιουνίου 2021 09:00

Μαρία Λαζαρίδου: χαμός με την ωραία του Masterchef 5 και το προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών! Η αντίδρασή της και οι νομικές ενέργειες

Θύμα απάτης φαίνεται πως έπεσε η Μαρία Λαζαρίδου τις τελευταίες ημέρες. Η ωραία του Masterchef 5 βρέθηκε εν αγνοία της σε σάιτ γνωριμιών, γεγονός που την έκανε έξαλλη.

Η Μαρία Λαζαρίδου μάλιστα με ανάρτησή της δεν έκρυψε την οργή της για το συμβάν. Και ξεκαθάρισε πως το προφίλ που υπάρχει σε γνωστό σάιτ γνωριμιών δεν είναι αληθινό και ότι έχει γίνει παρεξήγηση.

Μάλιστα, ζήτησε από τους followers της στο instagram να κάνουν κι εκείνοι αναφορά στο συγκεκριμένο σάιτ. Ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Να θυμίσουμε ότι η 23χρονη Μαρία ήταν από τις παίκτριες που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση φέτος στο Masterchef 5. Και με το μαγειρικό ταλέντο της και με την ομορφιά της. Άσχετα αν δεν κατάφερε να προχωρήσει μέχρι την τελική φάση.

Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει φήμες κατά τη διάρκεια του μαγειρικού ριάλιτι που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ιωάννη Αυλωνίτη. Κάτι που διαψεύσθηκε κατηγορηματικά και από τους δύο. Οι οποίοι τόνισαν ότι είναι δύο καλοί φίλοι και τίποτα περισσότερο.

Πάντως, οι δύο τους αποχώρησαν από το ριάλιτι μαγειρικής χωρίς να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Κι αυτό γιατί για χάρη στρατηγικής στο Masterchef 5 είχαν τσακωθεί, κάτι που έδειξαν και στις δηλώσεις που έκαναν on camera.