Ο μιντιάκιας: η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix, οι αποχωρήσεις από το Ρουκ Ζουκ της Μακρυπούλια και το… διπλό ταμπλό της Μπακοδήμιου

21 Ιουνίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix, οι αποχωρήσεις από το Ρουκ Ζουκ της Μακρυπούλια και το… διπλό ταμπλό της Μπακοδήμιου

Ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν αυτή που έκλεισε για το Ρουκ Ζουκ φέτος. Η Ζέτα Μακρυπούλια ανανέωσε πρώτη το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 για άλλα δυο χρόνια. Αλλά έχουμε αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Η Ζέτα με ποστ της αποχαιρέτησε τον project manager, τον σκηνοθέτη αλλά και τον αρχισυντάκτη του τηλεπαιχνιδιού. Μήπως ξεκίνησαν οι περικοπές στο Μαρούσι;

Μην το δέσουμε και κόμπο ότι η Μαρία Μπακοδήμου θα αποχωρήσει από το Open. Η αλήθεια είναι ότι κάτι περιμένει η παρουσιάστρια. Αλλά όσο αυτό δεν έρχεται τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τη δούμε και του χρόνου στο Open. Άλλωστε, συζητήσεις γίνονται εδώ και καιρό και είναι αρκετά προχωρημένες.

Η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix είναι γεγονός, όπως αποκαλύπτει το youfly. Με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του στο Νησί που προβαλλόταν στο Mega. Και έγραψε μεγάλη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Ξανασταυρώνεται» και θα βασίζεται στο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη, «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται».

Το σενάριο θα είναι γραμμένο στα αγγλικά και θα το υπογράψει ο ίδιος ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Σε συνεργασία με την Αλεξάνδρα Δυράνη-Μαούνη και τον Αντώνη Λιακόπουλο. Η ταινία θα είναι μία πιο εκσυγχρονισμένη και μοντέρνα μεταφορά του βιβλίου. Υπενθυμίζουμε ότι «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται» έχει μεταφερθεί τόσο στη μικρή, όσο και στη μεγάλη οθόνη. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ήδη στα Χανιά.

Παράλληλα, ύστερα από 5 χρόνια, ο Παπαδουλάκης επιστρέφει στην τηλεόραση με τη νέα σειρά Κομάντα και Δράκοι. Μία σειρά μυστηρίου που θα προβάλλεται στο MEGA. Με τους Βασίλη Μπισμπίκη και Μαρίνα Καλογήρου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. ‘Ηδη τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Υρώ Μανέ: καταγγέλλει για ανάρμοστη συμπεριφορά τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Σε διπλό ταμπλό θα δούμε τη νέα σεζόν την Υρώ Μανέ. Εκτός από την Τούρτα της μαμάς στην ΕΡΤ και το… reunion των Εγκλημάτων, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και στη Ρένα. Η σειρά που θα μεταδοθεί από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 βασίζεται στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ. Και γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως θεατρική παράσταση τα προηγούμενα χρόνια.

Λέτε να έρθει και νέα μεταγραφή για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη; Μην αποκλείσετε να δούμε και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στο πλευρό της Μελέτη στο Mega. Οι συζητήσεις όχι μόνο έχουν ξεκινήσει αλλά είναι πολύ προχωρημένες, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Όλα δείχνουν ότι ο δημοσιογράφος φεύγει από το Star μετά το φινάλε των Κου Κου.