Νατάσα Λιακουνάκου: Η “βασίλισσα των mules” έκανε κοσμική έξοδο μετά από καιρό (φωτογραφικό υλικό)

24 Μαΐου 2019 20:30

Μια φορά κι έναν καιρό, όταν τα mules μεσουρανούσαν, είχαν και τη «γηγενή βασίλισσά» τους, τη Νατάσα Λιακουνάκου. Δεν τα αποχωριζόταν σχεδόν ποτέ στις κοσμικές της εξόδους, αλά μπρατσέτα με τον Θωμά Λιακουνάκο ή και με φίλες της. Τα χρόνια πέρασαν, τα mules επανήλθαν, η Νατάσα, όμως, μετά από πολλές συγκυρίες που δεν είναι της παρούσης ν’ αναφέρουμε, απέφευγε τις κοσμικές εξόδους.

Για την καλή της φίλη, όμως, κοσμικογράφο Χριστίνα Πολίτη, έκανε την εξαίρεση. Η λαμπερή Νατάσα παραβρέθηκε στο πάρτι της Χριστίνας και του συντρόφου της, ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου για την ονομαστική του εορτή. Όπως ήταν επόμενο, καθώς σπάνια τη βλέπουμε πια σε κοσμικά ή φιλανθρωπικά events -κάποτε πρωτοστατούσε, ειδικά σε αυτά- απέσπασε ομοβροντία φλας.

Θα ήταν αδύνατο, όπως είναι ευκόλως εννοούμενο, να μην καταγραφεί απ’ τον φωτογραφικό φακό. Εδώ, με τη Χριστίνα.

TIP

Το πάρτι δόθηκε και εν όψει εκλογών. Βλέπετε, το Χριστινάκι κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας, με τον συνδυασμό «Αθήνα είσαι εσύ» του Παύλου Γερουλάνου. Με αφορμή, λοιπόν και την ονομαστική εορτή του Σπυρόπουλου, και τη δική της υποψηφιότητα αποφάσισαν να κάνουν ένα κοκτέιλ πάρτι για τους φίλους τους.  Καλή επιτυχία Χριστινάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα μεσιέ Σπυρόπουλε.

ΝΤΟΝ.Α.

 

NDP photo agency