Παίρνουν φωτιά οι πίστες! Προχωρημένες συζητήσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιάννη Πάριο για το σχήμα που θα εκτοξεύσει τη νυχτερινή διασκέδαση

22 Ιουνίου 2021 09:30

Παίρνουν φωτιά οι πίστες! Προχωρημένες συζητήσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιάννη Πάριο για το σχήμα που θα εκτοξεύσει τη νυχτερινή διασκέδαση

Όλοι περιμένουν πώς και πώς να ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά. Και ειδικά τον χειμώνα υπόσχονται πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Μία από αυτές δεν αποκλείεται αν είναι η συνεργασία του Γιάννη Πάριου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Μία συνεργασία που η αλήθεια είναι ότι δεν την περιμέναμε. Όμως οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο και δεν αποκλείεται σύντομα οι Γιάννης Πάριος και Νατάσα Θεοδωρίδου να δώσουν οριστικά τα χέρια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά την επιτυχία της Έξαψης έκανε ένα πολύ δυναμικό comeback. Και φυσικά θέλει ένα σπουδαίο όνομα δίπλα της για να βάλουν φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση τον χειμώνα.

Και ποια θα ήταν η καλύτερη συνεργασία από τον τροβαδούρο του έρωτα; Ο Γιάννης Πάριος είναι η ιδανική λύση και γι’ αυτό προσεγγίστηκε και από την τραγουδίστρια και από τον επιχειρηματία που συνεργάζεται μαζί της.

Ο Γιάννης Πάριος είχε κάνει κάποιες πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο των Αμπελόκηπων. Σύμφωνα με το nassoblog, στις πρώτες κουβέντες δεν ήταν αρνητικός και πλέον οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά. Αν τελικά υπάρξει deal το σχήμα που αναμένεται να βάλει φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση, θα φιλοξενηθεί στο ανακαινισμένο νυχτερινό κέντρο του συγκεκριμένου επιχειρηματία στις Τζιτζιφιές.