Survivor 4: γιατί ο Ατζούν «στράβωσε» με τον Σάκη Κατσούλη! Το παρασκήνιο πίσω από την παρουσία της ρουμανικής ομάδας μαζί με την ελληνική

22 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: γιατί ο Ατζούν «στράβωσε» με τον Σάκη Κατσούλη! Το παρασκήνιο πίσω από την παρουσία της ρουμανικής ομάδας μαζί με την ελληνική

Την Κυριακή το Survivor 4 επέστρεψε με νέο επεισόδιο και είχαμε μία μείξη του ελληνικού με το ρουμάνικο ριάλιτι. Το γεγονός ότι εμφανίστηκαν Ρουμάνοι αντί για Τούρκους όπως συνηθίζεται, προκάλεσε αίσθηση.

Κι αυτό γιατί ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνήθιζε να στέλνει συμπατριώτες του στην ίδια παραλία με τους Έλληνες. Οι ελληνοτουρκικές μάχες ήταν σύνηθες φαινόμενο και αυτή η αλλαγή προκάλεσε έκπληξη.

Πολλοί μπορεί να αναρωτήθηκαν για το λόγο, που οι Έλληνες αναμετρήθηκαν με τους Ρουμάνους και όχι τους Τούρκους, όπως έχουμε συνηθίσει. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως το παρασκήνιο ήταν αρκετά έντονο, ώστε να μην επαναληφθεί.

Ατζούν Ιλιτσαλί: Τα 3 διαζύγια και οι απίστευτες διατροφές που πληρώνει

Συγκεκριμένα, στις προηγούμενες αναμετρήσεις είχαμε δει δύο παίκτες να ξεχωρίζουν από τις δύο χώρες. Ο ένας ήταν ο Σάκης Κατσούλης και ο άλλος ο Στίβεν, που φημιζόταν για την ταχύτητά του.

Οι δύο παίκτες είναι αρκετά ανταγωνιστικοί. Και αυτό φάνηκε στις κουβέντες που αντάλλαξαν στην τελευταία συνάντηση, όπου ο Γιώργος Λιανός έκανε live streaming.

Μόλις εκείνο τελείωσε, αμφότεροι ήρθαν σχεδόν στα χέρια με αφορμή μερικές αναφορές για τη μεταξύ τους αγωνιστική κόντρα. Για να μπουν οι ψυχραιμότεροι στη μέση να τους χωρίσουν.

Κάπως έτσι, ο Ατζούν αποφάσισε να μη γίνει νέα συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων. Και η αλήθεια είναι ότι ο Ιλιτζαλί ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη. Απλώς δεν ήθελε να βάλει κι άλλο λάδι στη φωτιά.