Θοδωρής Φραντζέσκος: «Θέλω κάποια στιγμή να γυρίσω “όλο” τον κόσμο και να γνωρίσω όσο το δυνατόν περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους»

22 Ιουνίου 2021 15:15

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος φέτος συμμετείχε στη σειρά της ΕΡΤ , Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, στον ρόλο του Παναγή. Σε πρόσφατη συνέντευξη σχολίασε το άνοιγμα που έκανε η κρατική τηλεόραση στη μυθοπλασία. Αυτό κατά τη γνώμη του την έκανε να κερδίσει το στοίχημα απέναντι στα ιδιωτικά κανάλια.

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Θέλω κάποια στιγμή να γυρίσω “όλο” τον κόσμο και να γνωρίσω όσο το δυνατόν περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους».

Η ΕΡΤ φέτος έκανε ύστερα από χρόνια άνοιγμα στην ελληνική μυθοπλασία. Νιώθετε τυχερός που συμμετέχετε σε αυτό το εγχείρημα, ειδικά σε μια σεζόν όπου τα θέατρα ήταν κλειστά;

Ποιο είναι το πιο σημαντικό που έχετε καταφέρει στη ζωή σας μέχρι σήμερα;

«Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πιστεύω ότι έχω καταφέρει είναι ότι βιοπορίζομαι μέσα από αυτό που αγαπώ. Αυτό βέβαια πρέπει να πω ότι είναι επίπονο, δύσκολο και απαιτεί πολλές θυσίες για να επιτευχθεί».

Εάν δεν ήσασταν ηθοποιός, θα ήσασταν…

«Αυτό δεν το ξέρω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι που δεν εμπεριέχει τη δημιουργία και δεν εντάσσεται στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο, αν και πάντα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, διότι όλα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή». Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας όνειρο;
«Θέλω κάποια στιγμή να γυρίσω “όλο” τον κόσμο και να γνωρίσω όσο το δυνατόν περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους». Είπε στο Τηλέραμα.