Survivor 4: από τη ζούγκλα στις πίστες! Αυτά είναι τα νυχτερινά σχήματα με τους τραγουδιστές του ριάλιτι επιβίωσης

23 Ιουνίου 2021 09:40

Survivor 5: πρόταση-βόμβα του Ατζούν στον Νάσο Γαλακτερό! Πέρυσι ο γιος, φέτος ο πατέρας;

To Survivor 4 είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν. Και οι παίκτες του απολαμβάνουν την επιτυχία του ριάλιτι επιβίωσης. Η επόμενη μέρα αναμένεται να είναι πολύ… φωτεινή για πολλούς από αυτούς.

Ήδη, το iciao πρώτο σας είχε αποκαλύψει την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί σε Σάκη και Μαριαλένα. Ο Παππάς έγινε ο νέος Bachelor, οι Καφετζής, Μπάρτζης και Βέλλη ετοιμάζονται για εκπομπή του χρόνου. Ενώ και οι τραγουδιστές βρήκαν πολύ εύκολα δουλειά για το καλοκαίρι, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τον χειμώνα. Το Survivor 4 τους βοήθησε πάρα πολύ.

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα βρίσκεται στην πίστα μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη. Τους οποίους θα δούμε σε ένα νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Ελληνικού. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, γεγονός που ευνοεί το δίδυμο αυτό να χτυπήσει “ξανά” το φθινόπωρο.

Ο Πάνος Καλίδης θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- με τον Νίκο Μακρόπουλο την επόμενη σεζόν, σε νυχτερινό κέντρο του Αλίμου. Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες και σε πολύ καλό κλίμα, με τις υπογραφές να έρχονται σύντομα.

Ο Τριαντάφυλλος, ενώ υπήρξαν φήμες πως θα είναι στο πλευρό των Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, τελικά θα τον δούμε μαζί με Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά.

Στους τραγουδιστές του Survivor ανήκει και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο οποίος μπορεί να βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, πολλοί όμως ανυπομονούν να επιστρέψει. Είναι σίγουρο ότι θα ενταχθεί σε κάποια από τα δυνατά σχήματα.