Άγριες μέλισσες – αποκάλυψη: τα έντονα παράπονα στον Μιλτιάδη! Τι έγινε στα τελευταία επεισόδια με τον Γιώργο Γάλλο – Δεν θα το πιστεύετε

24 Ιουνίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες - αποκάλυψη: τα έντονα παράπονα στον Μιλτιάδη! Τι έγινε στα τελευταία επεισόδια με τον Γιώργο Γάλλο – Δεν θα το πιστεύετε

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πώς και πώς την πρεμιέρα της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια». Μία ταινία αφιερωματική για το μπάσκετ του Τριφυλλιού και την ιστορία της οικογένειας των Γιαννακόπουλων. Των ανθρώπων που αναμόρφωσαν τους Πράσινους και τους έκαναν κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη.

Τι σχέση έχει όμως η ταινία Ταξίδι στα αστέρια με τις Άγριες μέλισσες; Και μη βιαστείτε να πείτε καμία γιατί θα πέσετε έξω. Τρεις από τους πρωταγωνιστές δίνουν το παρών στην ταινία. Ο Αργύρης Πανταζάρας ενσαρκώνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Χρήστος Πλαΐνης τον θρύλο Χρήστο Κολοκυθά. Και ο Γιώργος Γάλλος κάνει την έκπληξη, αφού ενσαρκώνει τον προπονητή των τροπαίων Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα, ο δημιουργός της ταινίας, Χρήστος Δήμας, ήταν αποκαλυπτικός με τον «Μιλτιάδη» και τις Άγριες μέλισσες.

Τόνισε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον βοήθησε λέγοντας του μόνο κάποια γεγονότα, που συνέβησαν και όχι έχοντας ανάμειξη στο σενάριο της ταινίας.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Γιώργος Γάλλος, που παίζει τον ρόλο, είδε πολλές ώρες τον Ομπράντοβιτς. Κοιμόταν και έβλεπε τον Ομπράντοβιτς. Του παραπονέθηκαν και στις Άγριες Μέλισσες, ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος εκεί. Έπρεπε να μάθει αγγλικά, αλλά με σέρβικη προφορά. Δεν μίλησα με τον Ομπράντοβιτς. Υπάρχει μία δυσκολία. Προσπάθησα να δώσω ένα κομμάτι για τον Ομπράντοβιτς. Ο ρόλος του είναι 40 λεπτά στην ταινία. Ή θα εγκλωβιστείς στο θέλω ή μπορεί να πάρεις πολλές πρωτοβουλίες. Θα είναι από τα μεγαλύτερα τεστ, όταν δει την ταινία ο Ζοτς. Υπάρχει προπονητική σκέψη», τόνισε χαρακτηριστικά.