Σάκκαρη & Μητσοτάκης: κλειστό δείπνο Μαρέβα – Κανελλοπούλου! Η άγνωστη γνωριμία των δύο γυναικών και η κουβέντα για τη σχέση των παιδιών τους

24 Ιουνίου 2021 08:00

Σάκκαρη & Μητσοτάκης: κλειστό δείπνο Μαρέβα – Κανελλοπούλου! Η άγνωστη γνωριμία των δύο γυναικών και η κουβέντα για τη σχέση των παιδιών τους

Πολλοί είναι εκείνοι που εκπλάγηκαν από τη σχέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Jr με την Μαρία Σάκκαρη. Όμως οι καλά γνωρίζοντες, είχαν την αίσθηση που αργά η γρήγορα η σχέση αυτή θα γινόταν πραγματικότητα. Όλα άρχισαν πολλά χρόνια πίσω όταν οι δύο οικογένειες γνωρίστηκαν για άλλους λόγους. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Τεχνική σύμβουλος: Έτσι θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει ο πρωθυπουργός. Καθώς την Αγγελική Κανελοπούλου έσπευσε να γνωρίσει πριν μερικά χρόνια όταν και είχε λατρεία με το τένις.

Ναι. Για όλους όσοι δεν ξέρουν οι πρωθυπουργός κάποια εποχή -που το επέτρεπε το πρόγραμμα του- ασχολήθηκε συστηματικά με το τένις καθώς είναι από τα αγαπημένα του αθλήματα.

Μάλιστα σε μια κοινωνική εκδλήλωση που συνοδεύοταν από την Μαρέβα γνώρισε την Αγγελική Κανελλοπούλου μαζί με τον σύζυγο της. Και όλο το βράδυ μονοπώλησε το τένις. Μάλιστα η Αγγελική πολλές φορές συμβούλεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις γνώσεις της πάνω στο άθλημα. Και εκτός των άλλων του σύστησε και κάποιους καλούς προπονητές.

Με λίγα λόγια μια εποχή λειτουργούσε ως τεχνική του σύμβουλος! Όμως εκτός από το τένις γεννήθηκε και μια μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Τότε τα παιδιά τους φυσικά και ιδίως η Μαρία και ο Κωνσταντνίνος ήταν πολύ μικρά. Όμως οι δύο οικογένειες γνωρίστηκαν και έκτοτε υπάρχει μεγάλη οικειότητα.

Το ραντεβού

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι δυο γυναίκες βρέθηκαν για φαγητό στα βόρεια προάστια. Δεν έχει σημασία ποια έκανε την κίνηση. Αυτό που έχει σημασία ήταν ότι το ήθελαν και οι δύο και από την στιγμή που τα απιδιά τους είναι ευτυχισμένα μαζί και δεν κρύβονται καλό ήταν το ίδια να κάνουν και οι ίδιες.

Έτσι Μαρέβα και Αγγελική βρέθηκαν για φαγητό και μίλησαν περισσότερα για την φανταστική πορεία της Μαρίας, τα όνειρα της στο άθλημα του τένις. Αλλά και τις σπουδές του Κωνσταντίνου παρά όλα τα άλλα.

Φυσικά παραδέχτηκαν και οι δύο ότι είναι πολύ χαρούμενες γ αυτή την σχέση αλλά από την άλλη δεν έχουν κανένα λόγο στα παιδιά τους. Δύο σύγχρονες Ελληνίδες που επ ουδενί δεν έχουν άποψη για τα προσωπικά του Κωνσταντίνου και της Μαρίας.

Το μόνο που παραδέχτηκαν και οι δύο πως θέλουν είναι να τους βλέπουν ευτυχισμένους. Πράγμα που φαίνεται και από τις πρώτες φωτογραφίες των παιδιών στο εξωτερικό. Και έτσι έμειναν. Πέρασαν ένα πολύ όμορφο βράδυ παρέα και υποσχέθηκαν η μία στην άλλη να ξανασυνατηθούν πολύ σύντομα.

Η σχέση που έγινε έρωτας

Τα δύο παιδιά ξανασυστήθηκαν ο ένας στον άλλον σε κοινές παρέες σε πάρτι των βορείων προαστίων. Και σιγά σιγά η φιλική σχέση έγινε έρωτας.

Φυσικά το δεύτερο lock down του Νοεμβρίου τους έδεσε λίγο αλλά ήδη είχαν εκφραστεί ο ένας στον άλλον. Πολύ διακριτικά έβγαιναν όταν επιτρεπόταν αλλά και όταν η Μαρία είχε μικρά διαλλείματα από το πολύ σκληρό πρόγραμμα που έχει.

Και πριν ένα μήνα πήραν την κοινή απόφαση, ο Κωνσταντίνος να βρεθεί στο box της, δίπλα στην ομάδα της. Η απόφαση ήταν απο κοινού. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε και επίσημα στο πλευρό αθλήτριας στους αγώνες της στο γκραν σλαμ του Παρισιού.

Ο γιος του πρωθυπουργού, ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου να είναι κοντά της και να της συμπαρασταθεί στη δύσκολη προσπάθειά της να φτάσει στη διάκριση. Χωρίς να κρύβονται πια…

Πηγή: εφημερίδα Spirto