Survivor 4: πάρτι της Μαριαλένας και άνετη παραμονή στην ψηφοφορία της Κυριακής! Μπορεί να μπει σφήνα σε Σάκη και Μπόγδανο;

25 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: πάρτι της Μαριαλένας και άνετη παραμονή στην ψηφοφορία της Κυριακής! Μπορεί να μπει σφήνα σε Σάκη και Μπόγδανο;

Η μάχη είναι σκληρή. Όχι όμως και για τους τρεις που βρίσκονται υπό αποχώρηση στο Survivor 4. Η Μαριαλένα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος γνωρίζουν ότι μπορεί αυτά να είναι τα τελευταία βράδια τους στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη φορά στο Survivor 4 θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη. Αλλά για δύο, γιατί ο ένας εξασφαλίζει μα χαρακτηριστική άνεση την παραμονή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ψηφοφορία μεγάλη νικήτρια θα αναδειχθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να είχε ένα πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει… πάρτι την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Μαριαλένα συγκεντρώνει περισσότερες από τις μισές ψήφους. Και αφήνει πολύ πίσω τους Κόρομι και Ασημακόπουλο για μία θέση στον… ήλιο του Αγίου Δομίνικου.

Οι δύο άνδρες δίνουν ένα μεγάλο ντέρμπι. Και τελικά o Κόρομι θα είναι ο νικητής με μικρή διαφορά. Έτσι ο Ασημακόπουλος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Η Μαριαλένα η οποία δείχνει μία σταθερότητα στα αγωνίσματα αποδεικνύει ότι έχει και πιστό φαν κλαμπ. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο. Δύσκολο σίγουρα αλλά όχι ακατόρθωτο.

Οι τέσσερις Survivors που θα παραμείνουν οδεύουν στον ημιτελικό! Τις τρεις ημέρες που ακολουθούν (28-30/6) θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες κατάταξης. Οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα!