Ο μιντιάκιας: το νέο θρίλερ με την Καραβάτου, τα δοκιμαστικά στο Star και η έκπληξη στο πλευρό της Τσολάκη

25 Ιουνίου 2021 10:00

Κατερίνα Καραβάτου: σφήνα από το Mega για την υπογραφή της! Η πρόταση έκπληξη από το Μεγάλο Κανάλι και η κρίσιμη εβδομάδα των αποφάσεων

Ο τραγουδιστής Άρης Μακρής είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στη νέα εκπομπή της στο Open. Οι συζητήσεις, λένε οι πληροφορίες, βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Και απομένουν μόνο κάποιες μικρολεπτομέρειες για να επικυρωθεί το deal.

Μια και ο λόγος για το Open να σας πούμε ότι η νέα εκπομπή της Λίλη με τον Παπαργυρόπουλο θα λέγεται Η πρόκληση. υτήν θα κληθούν να διαχειριστούν οι καλεσμένοι τους αθλητές-ολυμπιονίκες. Σύμφωνα με το σενάριο της εκπομπής ο κάθε αθλητής θα κάνει και κάποια δοκιμασία. Η οποία δεν θα έχει σχέση με το άθλημά του, αλλά με άλλο.

Κωστής Μαραβέγιας: «Όταν μου έκαναν πρόταση για το YFSF δεν ήθελα να πάω»

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή του στην ΕΡΤ. Η οποία θα είναι η συνέχεια του Στην υγειά μας ρε παιδιά. Η παραγωγός της Βίκυ Λάσκαρη μεταφέρει την ιστορική εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση από όπου ξεκίνησε, με νέο κύκλο. Που θα διακρίνεται από άλλο ύφος και διαφορετικό στυλ…

Πολλοί περιμένουν να τελειώσει και με ανακοινώσεις η μεταγραφή της Μαρίας Μπεκατώρου στο Mega. Γιατί; Περιμένουν να δουν τι θα δηλώσει για το πρώην κανάλι της τον ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλη πίκρα η Μαρία από τη στάση του καναλιού του Αμαρουσίου. Αλλά και από κάποιους συναδέλφους της που της γύρισαν την πλάτη…

Άγριες μέλισσες spoiler: ο χωρισμός-βόμβα που θα ταράξει τα νερά στον τρίτο κύκλο! Καταρρέει η Ελένη από τις εξελίξεις

Πληροφορίες λένε ότι δύο θα είναι οι ηχηρές αποχωρήσεις από τον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες. Χωρίς να μας έχει πιάσει το επόμενο καλοκαίρι. Και αν για τη Δέσπω λόγω ηλικίας είμαστε προετοιμασμένοι, η άλλη θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Επίσης, ο Χαρίτος λέγεται ότι έχει καταλήξει στη γυναίκα που θα υποδυθεί τη σύζυγο του Ακύλα.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την Καραβάτου. Βλέπω να έχουμε κι άλλα επεισόδια. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια έχει παγώσει λίγο με το Star. Άσχετα με όσα λένε ότι τελικά θα συνεχίσει. Και αυτή η παγωμάρα ίσως παίξει στο τέλος τον ρόλο της.

Πάντως, το Star για να είναι έτοιμο, ψάχνει την αντικαταστάτρια της Καραβάτου για την πρωινή ζώνη της. Μπορεί αν μη λένε τίποτα, αλλά ήδη έχουν γίνει και δοκιμαστικά. Στο ένα λέγεται ότι τα πήγε καλά μία (όχι ακριβώς παρουσιάστρια) που έχει μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση. Επίσης πολύ καλά τα πήγε κι ένα «ζευγάρι» χωρίς τηλεοπτικό παρελθόν, αλλά με πολλούς φαν.