O γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος, πήρε τη γοητεία του πατέρα του Ντέμη

23 Αυγούστου 2019 09:45

Δέσποινα Βανδή

Την ημέρα της ονομαστικής γιορτής της τραγουδίστριας επέλεξε ο Γιώργος, ο 12χρονος γιος της, να φωτογραφηθεί μαζί με τη μαμά του στην παραλία.
Η τραγουδίστρια πέρασε το Δεκαπενταύγουστο και τη γιορτή της μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ανάμεσα στο σύζυγο, την κόρη και την παρέα της είδαμε και αυτή τη φωτογραφία. Μάλιστα στο άλμπουμ που περιείχε τις φωτογραφίες από τη γιορτή της, η Δέσποινα Βανδή έγραψε:
« Έτσι γεμίζουν οι ψυχές! Με αγάπη καλή διάθεση γέλιο τραγούδι ανεμελιά ήλιο θάλασσα και ιστορίες σε μια φιλόξενη αυλή κάτω από τα άστρα!».
Αν λοιπόν προσέξετε τον Γιώργο θα παρατηρήσετε ότι μοιάζει πολύ με τον μπαμπά του εμφανισιακά ενώ συνδυάζει και γλυκά χαρακτηριστικά τις Δέσποινας Βανδή…

Δέσποινα Βανδή

 

Τα γενέθλια του Γιώργου

Προχθές ο Γιώργος είχε τα γενέθλιά του και η μαμά Δέσποινα με τη βοήθεια της καλής της φίλης Μάνιας Ντέλου ετοίμασαν μία τούρτα, κατακόκκινη πού είχε επάνω της το χαρακτηριστικό κοκκόρι της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας, της Λίβερπουλ και έγραφε “You ‘ll never walk alone” (μτφ.: ποτέ δεν θα είσαι μόνος). Του ετοίμαζαν και πάρτι γενεθλίων όπου έδωσαν το “παρών” οι συνεργάτες της τραγουδίστριας στο θέατρο Άλσος. Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία από τα γενέθλια του πρίγκιπά της, όπως τον αποκαλεί…