8 Λέξεις: η Κατερίνα με τον Άλκη βγαίνουν για φαγητό χωρίς τον Μιλτιάδη. Δείχνοντας έτσι ότι η σχέση τους φτιάχνει όλο και περισσότερο.

8 Λέξεις: ο Μάρκος κάνει μια ακόμα προσπάθεια με τη Ναυσικά.

Εκεί, ο Άλκης της ανοίγεται και της μιλάει για το παρελθόν του. Ενώ η Κατερίνα του δίνει κλειδιά για το σπίτι τους, κάνοντάς τον να αισθανθεί πραγματικό μέλος της οικογένειας.

Η Ελισάβετ, θέλοντας να απαγκιστρωθεί από τον Αιμίλιο, φεύγει για την Αργεντινή, αφήνοντας πίσω της μια καλή καριέρα. Η Ολυμπία κάνει μια ακόμα κίνηση καλής θέλησης και ο Νικηφόρος με την Εύα εντυπωσιάζονται θετικά από την τεράστια μεταστροφή του χαρακτήρα της. Ο Άκης αποκρυπτογραφεί τον αναγραμματισμό του Φρίξου και ανακαλύπτει κάτι που τον φοβίζει…

Η Αποστολία αρχίζει να διαβάζει το βιβλίο του Φρίξου και προς το παρόν δεν έχει βρει ομοιότητες που θα μπορούσαν να την παραπέμψουν στην Ηλιάνα. Ο Φρίξος επιμένει με το θέμα της δημοσιότητας και ζητάει από τον Βήχο να τον απαλλάξει από κάθε υποχρέωση. Ο Οδυσσέας καμαρώνει με τον τρόπο που μανατζάρει τον εαυτό του κι η Ναυσικά προσπαθεί να του θυμίσει πως κι η Έρση ήταν καλή στη δουλειά της, ασχέτως που χώρισαν.

Ο Μάρκος κάνει μια ακόμα προσπάθεια με τη Ναυσικά και την ικετεύει για μια τελευταία ευκαιρία. Αφού πρώτα απολογείται για όλα του τα λάθη. Οι καλεσμένοι φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στην Κέρκυρα, προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο της Βικτώριας και του Μιχαήλ. Ο Σίμος δείχνει να εδραιώνεται ως νέος παρουσιαστής ειδήσεων. Η Ναυσικά μαθαίνει πως εγκρίθηκε η πατέντα του φαρμάκου της και πετάει από τη χαρά της. Μέσα στο όλο κλίμα συγκίνησης, δίνεται η πολυπόθητη ευκαιρία στον Μάρκο για να λυγίσει ξανά η Ναυσικά. Η Ηλιάνα βλέπει μια φωτογραφία από τον γάμο στην Κέρκυρα και παθαίνει υστερία…