Ο μιντιάκιας: η πρόταση-έκπληξη σε Τσιμιτσέλη και Γερονικολού, το διαζύγιο του Ουγγαρέζου και το κάστινγκ για τον δυνατό ρόλο στις Άγριες μέλισσες

28 Ιουνίου 2021 10:00

Γιάννης Τσιμιτσέλης: είναι οριστικό! Μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού σε νέα σειρά της ΕΡΤ αλλά και με δική του εκπομπή

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα πάει στον Alpha. Και θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στη θέση του Κώστα Τσουρού. Δεν λέω όχι αλλά εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι καλό θα είναι να κρατήσουμε μία πισινή. Όσο τουλάχιστον η Ελένη δεν ανακοινώνει τους συνεργάτες της στην εκπομπή της στο Mega.

Το μόνο απόλυτα σίγουρο είναι το διαζύγιό του με τον ΑΝΤ1. Πιθανότητα παραμονής του στο Mαρούσι δεν υπάρχει. Μάλιστα είχε συνάντηση με στελέχη του σταθμιού και ζήτησε να μην ενεργοποιηθεί ο επιπλέον χρόνος στο συμβόλαιό του. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό από το κανάλι και οι δρόμοι τους χωρίζουν με το τέλος της σεζόν.

Στο Open παίζει πολύ δυνατά το σενάριο να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν το X-Factor. Άλλωστε ο σταθμός έχει τα δικαιώματά του. Με αγωνία περιμένουμε την παρουσιάστρια του μουσικού ριάλιτι. Σίγουρα δεν θα είναι η Βανδή που το παρουσίασε πριν από δύο χρόνια. Μην εκπλαγείτε να δούμε ξανά τραγουδίστρια στην παρουσίαση.

Το νέο Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Κωστή Μαραβέγια στην παρουσίαση πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση της ΕΡΤ. Όπως και η εκπομπή-θρύλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, έτσι κι αυτή θα έχει την υπογραφή της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη. Τα γυρίσματα δεν θα αργήσουν. Το ύφος θα μοιάζει πολύ με το Μουσικό κουτί.

Μια και ο λόγος για την ΕΡΤ, να σας πούμε ότι ποντάρουν πολύ στα Ξένα χέρια με Μπέζο και Σκιαδαρέση. Ειδικά μετά τις μεταγραφές που έρχονται της Λουιζίδου και της Λασκαράκη. Το Διοικητικό συμβούλιο έδωσε την έγκριση για την παραγωγή 170 επεισοδίων. Ενώ η σειρά πρόκειται να είναι διαθέσιμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές της σεζόν. Μαζί με τον δεύτερο κύκλο του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Βέβαια, στην Αγία Παρασκευή πάνε να κάνουν κι άλλο σπουδαίο κόλπο. Ετοιμάζουν τη ρομαντική κομεντί Πεθαίνω για σένα και θέλουν ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού. Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση; Πολύ πιθανό, αφού είναι έτοιμοι να πουν το ναι.

Ξεκίνησαν τα κάστινγκ για τον ρόλο της γυναίκας του Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες μέλισσες. Ο Χαρίτος ήθελε σαν τρελός τη Μαρία Ναυπλιώτου αλλά το όχι της τελευταίας του ανέτρεψε τα σχέδια. Ο σκηνοθέτης ποντάρει πολύ σε αυτόν τον ρόλο για τον τρίτο κύκλο. Να είστε σίγουροι ότι η μεταγραφή θα είναι πολύ δυνατή.