Οι πραγματικές ηλικίες διάσημων Ελληνίδων – Τελικά τα χρόνια έχουν σημασία;

23 Αυγούστου 2019 13:50

Μενεγάκη

Ο Όσκαρ Ουάιλντ σχολιάζοντας την σχέση των γυναικών με το χρόνο είχε πει χαρακτηριστικά: «Ποτέ μην εμπιστεύεσαι μια γυναίκα που λέει την πραγματική της ηλικία. Αν μπορεί να πει αυτό, είναι ικανή να κάνει τα πάντα»…
Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και αυτές που στην ελληνική σόουμπιζ προσπαθούν να κρύψουν την ηλικία τους δύσκολα το καταφέρνουν μιας και με κάποιο τρόπο αυτή αποκαλύπτεται. Ωστόσο όλες έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ικανές να επιτύχουν επαγγελματικά και να παραμένουν όμορφες όσα χρόνια και αν περάσουν…
Ποιες είναι;
Γεννημένη στις 29 Οκτωβρίου του 1969, η Ελένη Μενεγάκη περπατά προς το 50ό έτος της ηλικίας της και φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα! Μητέρα τεσσάρων παιδιών, λαμπερή και εντυπωσιακή, η βασίλισσα της μικρής οθόνης, πρόσφατα, δήλωσε: «Προς το παρόν αισθάνομαι πολύ τεκνό… Μπορεί η επόμενη δεκαετία μου να είναι καλύτερη».

Μαρία Μπακοδήμου

Ο χρόνος έχει γίνει σύμμαχός της, καθώς η Μαρία Μπακοδήμου στα 54 της είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ. Επιτυχημένη παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, χορτασμένη από έρωτες και αγάπη, η ίδια μπορεί να μην μιλά δημόσια για την ηλικία της, έχει παραδεχτεί όμως τις πλαστικές παρεμβάσεις που έχει κάνει, χωρίς ταμπού.

Πόπη Τσαπανίδου

Όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει και αυτό δεν κρύβεται. Η Πόπη Τσαπανίδου είναι 52 ετών και βρίσκεται στην καλύτερή της φάση εμφανισιακά και επαγγελματικά. Χαίρεται τη ζωή που έχει καταφέρει να χτίσει, δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ και σίγουρα εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και με το καλλίγραμμο κορμί της.

Ματσούκα

Τι συμβαίνει όταν το sex symbol της ελληνικής κοσμικής ζωής συμπληρώνει το 45ο έτος; Η Δήμητρα Ματσούκα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις 20άρες, καθώς συνεχίζει να θεωρείται η πιο εκρηκτική γυναίκα στην Ελλάδα, με τους άντρες και τους φωτογράφους να πίνουν νερό στο όνομά της.

Βανδή

«Δεν ζω στην εποχή που καίγανε τις ταυτότητες… Είμαι γεννημένη το 1969», έχει πει η Δέσποινα Βανδή που πάτησε τα 50! Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, ακομπλεξάριστη και συμφιλιωμένη με το χρόνο που περνά, εκπέμπει λάμψη και γοητεία που την κάνουν ακόμη πιο όμορφη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ