Dancing with the stars: αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που παίζουν για το σόου του Star! Ποια τα δεδομένα

29 Ιουνίου 2021 09:50

Dancing with the stars: αυτά είναι τα πρώτα δυνατά ονόματα που έκλεισαν στο σόου του Star

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές για το Dancing with the stars. Το ριάλιτι αναμένεται να είναι από τα βαριά χαρτιά του Star που ποντάρουν πολλά πάνω του. Όπως είναι γνωστό την παρουσίαση την έχει αναλάβει η Βίκυ Καγιά.

Το Dancing with the stars ήταν και η αιτία που αποχώρησε η Καγιά από το GNTM. Για να δείξουν στο κανάλι πόσο το υπολογίζουν.

Μπορεί η πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, αλλά η προετοιμασία ξεκίνησε ήδη. Και ήδη τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν έχουν πέσει στο τραπέζι.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος τα πρώτα λαμπερά ονόματα έχουν εντοπιστεί. Κι έχουν ξεκινήσει οι επαφές για να συμμετάσχουν στο σόου χορού του Star.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια»

Η πρώτη που προσεγγίστηκε είναι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η οποία «το έχει» πολύ με το χορό. Και το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι είχαν δει την παράσταση «Μάνα, θα πάω στο Hollywood» όπου έκανε pole dancing.

Το δεύτερο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι η Τόνια Σωτηροπούλου. Αλλά η ηθοποιός έχει πρόβλημα αφού παίζει και στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια». Η οποία πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, η Σωτηροπούλου διέψευσε οποοιαδήποτε επαφή για το DWTS. Λογικό, αφού υπάρχει η σειρά στην οποία συμμετάσχει, ενώ το κανάλι τη σκέφτεται αλλά δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση.