Αγγελική spoiler: αυτό είναι το τέλος του Νικόλα στη σειρά του Alpha! Πού θα δούμε του χρόνου τον Αλέξανδρο Πέρρο

29 Ιουνίου 2021 09:00

Αγγελική spoiler: αυτό είναι το τέλος του Νικόλα στη σειρά του Alpha! Πού θα δούμε του χρόνου τον Αλέξανδρο Πέρρο

Ο Νικόλας είναι ένα από τα πρόσωπα που θα διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στο φινάλε της Αγγελικής. Ο μικρός Αργυρός θα δώσει μάχη για τη ζωή του για μία ακόμη φορά. Τώρα όμως όχι εξαιτίας των ουσιών.

Απεξαρτημένος και ερωτευμένος με τη Χριστίνα, ο Νικόλας θα σταθεί στο πλευρό του Στέφανου και της Αγγελικής. Και θα γυρίσει την πλάτη του στον Παύλο και τον Δημήτρη.

Όπως σας αποκαλύψαμε, στο τελευταίο επεισόδιο θα μπει ενάντια στην προσπάθεια του Δημήτρη να σκοτώσει την Αγγελική. Η σφαίρα βρίσκει εκείνον και δίνει μεγάλη μάχη στην εντατική. Η Αγγελική δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του.

Ο Νίκολας τελικά γλιτώνει και συνέρχεται. Λυτρωμένος από την συγχώρεση της Αγγελικής, γνωρίζοντας πως όλοι έχουν τιμωρηθεί για αυτό το φρικτό έγκλημα του παρελθόντος, ζει τον έρωτά του με την Χριστίνα.

Το τέλος για τον πρωταγωνιστή είναι ευτυχισμένο. Στο πλευρό του έχει τον Στέφανο, την Αγγελική και τη Δανάη ως μοναδική του -πλέον- οικογένεια.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία του φέτος στην Αγγελική ως Νικόλας. Και θα τον δούμε και του χρόνου στην τηλεόραση. Θα παίζει στη σειρά “Το Αύριο Μας Ανήκει” στο MEGA. Μία σειρά ανατρεπτική που έρχεται τον Σεπτέμβριο για να μας συνεπάρει. Ο ρόλος του θα είναι έκπληξη, με τον ηθοποιό να έχει ήδη συμφωνήσει, έτοιμος για το νέο του τηλεοπτικό βήμα.

Η σειρά είναι ένα κοινωνικό δράμα με πρωταγωνιστές τους: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνη Καρυστινό, Κωνσταντίνο Λάγκο, Αντώνη Βλοντάκη, Κοραλία Καράντη, Αλέξανδρο Σταύρου και πολλούς ακόμη. Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν σύντομα, ενώ δεν αποκλείεται να την βλέπουμε στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.