Μάιλι Σάιρους, η εξομολόγηση: «Ποτέ δεν απάτησα τον Λίαμ, έχω μεγαλώσει»

24 Αυγούστου 2019 09:15

Σάιρους

«Με έδιωξαν από παιδική ταινία γιατί έγλειφα μια τούρτα σε σχήμα πέους που είχα πάρει για τον Λίαμ, έχω καπνίσει χόρτο, έχω πειραματιστεί με ναρκωτικά, τα έχω κάνει θάλασσα με άλλες μου σχέσεις στο παρελθόν, αλλά όταν τα ξαναφτιάξαμε με τον Λίαμ ήμουν συνειδητοποιημένη και ήξερα τι ήθελα», εξομολογείται η ποπ σταρ μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter.
Τελικά και παρά τα όσα έχουν ακουστεί για τις αιτίες του χωρισμού της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μίλεϊ Σάιρους αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά μέσα από το Twitter και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μέσα από μία μακροσκελή εξομολόγηση που μοιράστηκε σε αρκετά tweets (11), η Μίλεϊ Σάιρους μιλάει για τις φήμες που έλεγαν πως εκείνη ήταν που τον απατούσε καθώς είναι ακόρεστη στο σεξ.

Σάιρους

«Μπορώ να αποδεχτώ πως η ζωή που διάλεξα σημαίνει ότι πρέπει να ζω τελείως ανοιχτά και να είμαι εντελώς διαφανής με τους φαν μου, που τους αγαπώ, και το κοινό στο 100% του χρόνου», ξεκίνησε την εξομολόγηση. «Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να μου λένε ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω διαπράξει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», συνέχισε.
Το ξέσπασμα της Σάιρους ήρθε μία μέρα αφότου έγινε γνωστό πως ο Χεμσγουόρθ προχώρησε με την αίτηση διαζυγίου τους. Μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, φωτογραφίες της όπου φιλιόταν με την Κέιτλιν Κάρτερ δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά σε όλο τον κόσμο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως τις είχαν δει σχεδόν να κάνουν σεξ σε ένα κλαμπ του Σόχο λίγες μέρες νωρίτερα.

 

«Δεν είναι μυστικό ότι πάρταρα όταν ήμουν έφηβη και στην αρχή των 20 μου» συνέχισε τα tweets η Μάιλι. «Δεν έχω απλώς καπνίσει, αλλά έχω υπερασπιστεί το χόρτο, η μεγαλύτερή μου επιτυχία μέχρι σήμερα είναι ένα τραγούδι που λέει να χορεύεις πίνοντας γραμμές στο μπάνιο», παραδέχθηκε και συνέχισε με αποκαλύψεις: «Τα έχω γ… και έχω απατήσει τους συντρόφους μου όταν ήμουν μικρή. Έχασα μια τεράστια συμφωνία με τα Walmart όταν ήμουν 17 γιατί έκανα έναν μπάφο. Με έδιωξαν από το “hotel Transylvania” γιατί είχα αγοράσει για τον Λίαμ μια τούρτα σε σχήμα πέους για τα γενέθλιά του και την έγλειφα».
Όντως, το 2012 η Μάιλι Σάιρους είχε αντικατασταθεί στο ρόλο της πρωταγωνίστριας της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Hotel Transylvania» από την Σελένα Γκόμεζ, χωρίς να δοθεί εξήγηση επισήμως.

Και συνέχισε: «Χόρεψα γυμνή πάνω σε μια μπάλα που αιωρούταν, και υπάρχουν στο ίντερνετ πιο πολλές γυμνές μου φωτογραφίες από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στην ιστορία».

Μαντόνα: «Είσαι μια γυναίκα που ζει τη ζωή της!»

Μαντόνα Σάιρους

«Ευτυχώς είσαι άνθρωπος», έγραψε η βασίλισσα της ποπ στην 26χρονη Μάιλι Σάιρους, μετά τη διαδικτυακή της εξομολόγηση.
«Είσαι μια γυναίκα που ζει τη ζωή της. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι…», έγραψε η Μαντόνα στη Μάιλι.
Οι δυο τους το 2014 είχαν εμφανιστεί μαζί στην σκηνή του MTV Unplugged και είχαν τραγουδήσει χορεύοντας προκλητικά τα τραγούδια τους «Don’t Tell Me» και «We Can’t Stop».