Vassilikos Restaurant

30 Ιουνίου 2021 14:13

Η ομορφιά και η γεύση συναντιούνται δίπλα στο κύμα και το εστιατόριο Vassilikos στο Καμάρι, για να απολαύσετε εκλεκτά πιάτα μεσογειακής λίγο «πειραγμένης» θα λέγαμε δημιουργικής κουζίνας. Τα 30 χρόνια εμπειρίας στην εστίαση του ιδιοκτήτη Γεωργίου Κυριακούλη, η φροντίδα και το μεράκι του executive chef Νίκου Ηλιάδη που έχει επιμεληθεί το μενού, δίνουν στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία. Ο Νίκος Ηλιάδης δημιουργεί με φρέσκα τοπικά υλικά και προϊόντα της Σαντορίνης, επιλέγοντας προσεκτικά την ποιότητά τους.

Ξεκινήστε με σαντορινιά σαλάτα (με ντοματίνια, κάπαρη, κατσούνι, καπαρόφυλλα και παξιμαδάκια), φάβα Σαντορίνης και cheesecake λευκής καπνιστής μελιτζάνας με ντομάτα, φέτα και καρύδια. Για τη συνέχεια οι επιλογές σε κυρίως πιάτα είναι πολλές και ξεχωριστές. Απολαύστε παντρεμένη σαρδέλα στη σχάρα με ταμπουλέ και κινόα, μύδια αχνιστά με μυρωδικά Μεσογείου, αρωματισμένη με ούζο και χυλό μοσχολέμονου, χταποδάκι με φάβα Σαντορίνης, κάπαρη και λιστή ντομάτα. Κι αν θέλετε κρέας, προτείνουμε ταλιάτα μόσχου με πουρέ γλυκοπατάτας, σπαράγγια και ντοματίνια κομφί.

Για dessert από τις καλύτερες επιλογές είναι η λάβα σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού.

Τα πάντα είναι προσεγμένα στην λεπτομέρειά τους στο Vassilikos Restaurant, ώστε οι γεύσεις του να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Εκτός από το εστιατόριο, το Vassilikos Restaurant, προσφέρει ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία.