Κατερίνα Καραβάτου: αλλού την περίμεναν, αλλού κλείνει τελικά! Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

1 Ιουλίου 2021 09:40

Κατερίνα Καραβάτου: αλλού την περίμεναν, αλλού κλείνει τελικά! Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Η Κατερίνα Καραβάτου διανύει τις τελευταίες ημέρες της στο Star. Είναι πλέον δεδομένο ότι αποχωρεί από τη… φωλιά της, αλλά και από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Όσο κι αν ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως τίποτα.

Η Κατερίνα Καραβάτου ξέρει όμως ότι αποχωρεί έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στο Star. Kαι ήδη ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της.

Μέχρι στιγμής όλες οι ενδείξεις έπειθαν ότι η παρουσιάστρια βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega. Μάλιστα είχε ακουστεί έντονα ότι προοριζόταν για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου μετά τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η οποία εγκαταλείπει το Open για το Μεγάλο Κανάλι.

Τι τελευταίες ώρες, πάντως, κυκλοφορεί ευρέως ότι η Καραβάτου δεν αποκλείεται να αλλάξει… ρότα. Και από τη λεωφόρο Συγγρού να ανηφορίσει για Μαρούσι.

Ο ΑΝΤ1 θέλει να ενισχύσει την μεσημεριανή του ζώνη και η Κατερίνα Καραβάτου μοιάζει ιδανική.

H πραγματική μάχη της τηλεθέασης θα δοθεί του χρόνου το μεσημέρι. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο ΜEGA, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA θα βρεθεί απέναντί της. Και μην ξεχνάμε το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ. Έτσι και ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να κάνει επανεκκίνηση στη μεσημεριανή ζώνη. Και η Κατερίνα Καραβάτου μοιάζει ιδανική επιλογή.

Η μάχη για την παρουσιάστρια δεν έχει κριθεί ακόμη. Όμως, το κανάλι του Αμαρουσίου αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει το προβάδισμα, λόγω καθημερινής εκπομπής.