Ο μιντιάκιας: οι απαιτήσεις της Μενεγάκη, ο πανικός με τις αιτήσεις στο Big Brother και το επίσημο τέλος της Καραβάτου

2 Ιουλίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: το «όχι» της Μαλέσκου για τον Κατσούλη, η μεταγραφή της Χρηστίδου από τον Μουτσινά και οι ανακοινώσεις του Ατζούν για το Top Chef

Άλλος για το Βig Brother. Χαμός γίνεται με τις αιτήσεις για το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ. Μέχρι στιγμής ξεπέρασαν τις 13.500 και έπεται συνέχεια.

Γεγονός που κάνει τους υπεύθυνους του καναλιού να τρίβουν τα χέρια τους. Όσο για την παρουσίαση, αναμένουμε τις ανακοινώσεις για Γκουντάρα και Κάκκαβα.

H επισημοποίηση του… φινάλε! O αρχισυντάκτης Γιώργος Ευφραιμίδης ανακοίνωσε στους συνεργάτες της Φωλιάς των Κου Κου το οριστικό τέλος της εκπομπής στις 9 Ιουλίου. Ο ίδιος παραμένει στο δυναμικό του σταθμού Star. Ωστόσο, όπως εξήγησε, θα αναλάβει άλλα project της εταιρείας παραγωγής.

Μεγάλη επιτυχία για τη Σμαράγδα Καρύδη. Απόλυτα ικανοποιημένοι φαίνεται πως είναι στην Διεθνή παραγωγή του Celebrity Game Night, από την ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού. Μάλιστα ζήτησαν αποσπάσματα για να τα προβάλλουν σε άλλες χώρες ως πρότυπο και παράδειγμα!

Μπορεί ακόμη να μην έχει κλείσει στην τηλεόραση για τη νέα σεζόν, αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος πουλάει πολύ. Εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησε συνεργασία με εταιρεία αθλητικών οργάνων. Όχι μόνο τα διαφημίζει αλλά να παίρνει και ποσοστό από τις πωλήσεις τους καθώς τα προωθεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί, όπως αναφέρει το nassosblog.

Ξεκινούν οσονούπω οι προετοιμασίες για τη νέα φιλόδοξη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με το τίτλο «Σέρρες» η οποία προορίζεται για τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+. Η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση νέων ηθοποιών για διάφορους βοηθητικούς ρόλους. Μάλιστα ετοιμάζει και σχετικό casting στις Σερρες που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 20.00 στο ανοιχτό Θέατρο Σερρών, στην οδό Δορυλαίου.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Όλος ο κόσμος είναι φτιαγμένος για τον λευκό στρέιτ άνδρα... Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει διαρκώς να διεκδικούμε»

Η κάθε επιθυμία της Ελένης Μενεγάκη, διαταγή. Όπως είναι γνωστό 400.000 κόστισε το νέο πλατό για την εκπομπή της στο Μega. Και πήγε τόσα, γιατί θα υπάρχει ειδικός φωτισμός, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και πολλά led. Ό,τι έχει ζητήσει η Ελένη, το έχει πάρει. Το θέμα είναι να φέρει και τα νούμερα που περιμένει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks. Ένα πανέμορφο κορίτσι πολύ χαμηλών τόνων. Ο λόγος για τη Σοφία Λεοντίτση, η οποία πλέον κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία. Κι αυτό γιατί η γάμος της με τον Μιχάλη Κατσίκια έλαβε τέλος. Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.