Το αύριο μας ανήκει: φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση των ηθοποιών για τη νέα σειρά του Mega

2 Ιουλίου 2021 08:00

Ντου… παντού κάνει το Mega που ψάχνει την πρωτιά και στη μυθοπλασία. Ήδη από τη σεζόν που τελειώνει έκανε τη διαφορά. Και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τις σειρές που ένταξε στο πρόγραμμά του.

Όμως, ο προγραμματισμός του σταθμού δεν σταματά εδώ. Καθώς με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες της νέας, καθημερινής, δραματικής σειράς «Το Αύριο Μας Ανήκει». Η οποία έρχεται το φθινόπωρο, στους δέκτες μας.

Με ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών, το ερωτικό, αστυνομικό δράμα με τις αλλεπάλληλες ανατροπές έχει την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο. Και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία.

Πριν από λίγες ημέρες ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου.

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική σύλληψή του.

Μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της;

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά. Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στο ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.