Αντώνης Ρέμος: μετά την Υβόννη ετοιμάζεται κι ο ίδιος για τηλεοπτική συνεργασία

3 Ιουλίου 2021 17:15

Αντώνης Ρέμος: μετά την Υβόννη ετοιμάζεται κι ο ίδιος για τηλεοπτική συνεργασία

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στο Κοσμοράδιο και αναφέρθηκε στην πολύ στενή φιλία που τον συνέδεε με τον Αντώνη Βαρδή. Αναφέρθηκε στη κουμπαριά με τον Γιάννη Βαρδή, στη σύζυγό του αλλά και στα επόμενα σχέδιά του για την τηλεόραση.

Αντώνης Ρέμος: μετά την Υβόννη ετοιμάζεται κι ο ίδιος για τηλεοπτική συνεργασία.

«Το χιούμορ του Αντώνη Βαρδή ήταν αξεπέραστο. Αυτός είναι ο Μπαντέρας κι εγώ είμαι ο “Σαν τέρας” έλεγε» ήταν μία από τις όμορφες στιγμές τους που έφερε πρώτα στο μυαλό.

Η βάπτιση του Αντώνη Βαρδή junior ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός

«Ήταν μία πολύ όμορφη και περίεργη στιγμή ότι κρατούσα στα χέρια μου τον Αντώνη Βαρδή τον δεύτερο και μακάρι ο Θεός να τον προικίσει έστω με λίγο από το ταλέντο του και να ακούσει το όνομά του και κρίμα που δεν ήταν εδώ να ακούσει το όνομά του. Είμαι σίγουρος επειδή πιστεύω στα μεταφυσικά, στην πνευματική ψυχή των ανθρώπων, και επειδή ο Γιάννης μου είπε ότι ο μικρός κοιτούσε ψηλά στο ταβάνι και έλεγε “παππούς” αλλά θέλω να πιστεύω ότι όντως ήταν κοντά μας η ψυχή του και εκείνη την ώρα μας χαμογελούσε».

Αποκάλυψε πως το φθινόπωρο θα συνεργαστεί καλλιτεχνικά με τον Γιάννη Βαρδή κι ετοιμάζουν κάτι μοναδικό.

«Η Υβόννη έδειξε ότι είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Φοβήθηκα, επειδή μπήκε κατευθείαν στα βαθιά. Ήταν σε ένα καθημερινό πρότζεκτ με πολλές ώρες γυρισμάτων. Και θεώρησα ότι θα πελαγώσει και θα φοβηθεί. Στην αρχή όντως πιέστηκε αλλά τα κατάφερε, γιατί είναι αγωνίστρια .Έχει πατήσει ωραία στην τηλεόραση και θα επιστρέψει αν το αποφασίσει και όταν το αποφασίσει».

Δεν θα έλεγε όχι σε μια τηλεοπτική εκπομπή

«Αγαπημένος μου φίλος ο Δημήτρης Κοντομηνάς και λέγαμε να κάνουμε πράγματα ωραία στον Alpha αλλά από τότε συνέβησαν πολλά. Παρ΄όλα αυτά δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Με τον κύριο Μαρινάκη έχουμε συζητήσει αρκετά».

«Το σκέφτομαι αλλά όλα εξαρτώνται από την επιδημιολογική εικόνα και αυτό που θέλω να κάνω έχει άμεση σχέση με αυτό. Το να κάνω ένα σόου στην τηλεόραση απαιτεί κόσμο. Να έχει ενέργεια να μπορώ να τους τραγουδήσω να μπορώ να έχουμε ωραίες στιγμές με τους καλεσμένους μου, χρειάζεται φυσική παρουσία ανθρώπων».