Survivor 4: πόλεμος στο ριάλιτι επιβίωσης! Έξαλλος ο Ατζούν, περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει στον ημιτελικό και τον τελικό

3 Ιουλίου 2021 08:20

Survivor 4: πόλεμος στο ριάλιτι επιβίωσης! Έξαλλος ο Ατζούν, περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει στον ημιτελικό και τον τελικό

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους περισσότερους παίκτες του Survivor 4. Με κάποιους μάλιστα όπως ο Τριαντάφυλλος είχε έρθει αρκετά κοντά. Και είχε υποσχεθεί να κάνουν μαζί διακοπές στη Ρόδο.

Επίσης ποιος μπορεί να ξεχάσει τις πλάκες που έκανε στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για το love story τους. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με δική του πρωτοβουλία έρχονταν ειδικοί γιατροί για τους τραυματισμούς παικτών. Κάποιες πληροφορίες μάλιστα λένε ότι εκείνος έπεισε τον Ηλία Μπόγδανο να συνεχίσει στο Survivor 4, όταν σκεφτόταν σοβαρά να αποχωρήσει όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Υπάρχει όμως κι ένας παίκτης, τον οποίο ο Ατζούν δεν θέλει να βλέπει μπροστά του ούτε ζωγραφιστό. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή.

Ενώ οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές, πλέον έχει μπει πάγος. Ο οποίος δεν σπάει με τίποτα.

Ο Τζέιμς ήταν σίγουρα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor. Εξαρχής έδεσε με το Νίκο Μπάρτζη και μαζί ακολούθησαν μια κοινή πορεία στο παιχνίδι.

Ο μιντιάκιας: το διπλό φάουλ του Καφετζή στον ΣΚΑΪ, η μεγάλη μεταγραφή του Γιώργου Καπουτζίδη από τις Άγριες μέλισσες και η επιστροφή πρωταγωνιστή της Λάμψης

Είχε τη δική του στρατηγική, αλλά ήταν και ένας πολύτιμος παίκτης στα αγωνίσματα, σχεδόν άχαστος. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπάκουσε στους κανόνες κανενός. Αν και ήταν ένα από τα φαβορί για τη νίκη, αποχώρησε οικειοθελώς.

Δεν δέχτηκε την παράταση του Survivor μέχρι τον Ιούλιο. Και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, δημιουργώντας ένταση στην παραγωγή. Μετά από λίγες μέρες τον ακολούθησε και ο φίλος του Νίκος Μπάρτζης.

Από τότε η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης άρχισαν να πέφτουν. Και ο Ατζούν τους θεωρεί υπαίτιους. Ειδικά τον «πρίγκιπα». Κι εκείνος μάλιστα δεν διστάζει να τα βάλει με την παραγωγή.

Τελευταίο παράδειγμα πριν από λίγες ώρες. Πολλοί ακόλουθοί του στο Twitter τον ρώτησαν γιατί δεν αναφέρθηκε το όνομά του στο τελευταίο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τζέιμς δεν δίστασε να απαντήσει. “Παίκτης που βγήκε μετά από εμένα , μου είπε πως πέρασε το αφεντικό όταν έφυγα και είπε να μην ξανα αναφερθεί το όνομά μου“, ήταν η απάντηση.

Μία ωραία ατμόσφαιρα… Να δούμε τι θα γίνει όταν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο σε ημιτελικό και τελικό.